Acasă Horoscop Horoscop 16-09-2010

Horoscop 16-09-2010

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Aveți multe surprize pentru persoana iubită, dar aflați cu stupoare că sunteți depășit de către alții.

Taur – Priviți cu mult optimism toate problemele pe care le aveți și mai ales pe cele de ordin sentimental.

 

Gemeni – Orice v-ar spune cei din anturaj ca să vă încurajeze nu vă alină. Descoperiți că aveți mai mulți dușmani decât credeați. 

 

Rac – Trebuie să recunoașteți că aveți noroc cu carul, pe lângă faptul că ați reușit să faceți economii. Familia are nevoie de dvs., însă ar fi bine să mai găsiți o altă activitate.

 

Leu – Nu vă mai puteți odihni, visați urât și aveți impresia că toată lumea vă dușmănește. Este de preferat să nu mai criticați pe nimeni și să vorbiți mai puțin.      

 

Fecioară – Dacă nu renunțați la aerele de superioritate cu care vă tratați rudele, acestea nu vă vor mai băga în seamă. La serviciu, conflicte cu persoanele de sex opus.

 

Balanță – Este de preferat să nu mai plănuiți nimic important, deoarece pe neașteptate vi se va impune să participați la un program stabilit de alții.

 

Scorpion – Vă petreceți mult timp cu noii colegi. Discutați despre problemele profesionale, dar nu spuneți nimic care să-i ajute.

 

Săgetător – Vă puteți baza pe ajutorul prietenilor în vårstă, care vă susțin în orice imprejurări. Aveți planuri grandioase, lipsite de simțul realității.

 

Capricorn – Diferendele care apar se datorează încăpățânării unui amic, căruia îi place să vă șicaneze. Oricat de mult v-ar tachina, sentimentele dvs. rămân aceleași.

 

Vărsător – Dezamorsarea unui conflict familial s-ar putea să dureze o perioadă lungă de timp.

 

Pești – Cariera profesionala este în pericol, dar nu faceți nimic pentru a o salva. Vă ocupați mai mult de distracții și pierdeți acte importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.