Acasă Horoscop Horoscop 18-01-2012

Horoscop 18-01-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Combativitatea dv. se nuanțează și devine mult mai folositoare pentru toată lumea. După-amiază, munciți cu spor și vă etalați toate talentele prin discursuri pline de diplomație.

Taur – Veți reuși să catalizați efectiv activitățile celor din jur și să obțineți astfel foarte bune rezultate financiare mai ușor. După-amiază, prietenele vă ajută să îngrijiți rudele bolnave.

 

Gemeni – Organizați noi activități în care vor fi implicate multe persoane, cărora însă nu va avea rost să le pretindeți vreodată să vă fie recunoscători. Toate drepturile vă revin cu siguranță numai dv.

 

Rac – Vă place să dați lecții celor din anturaj (chiar nu stați pe gânduri nici când este vorba de prieteni sau protectori). După-amiază, faceți excese periculoase și programați alte drumuri.

 

Leu – Nu sunt excluse gafele personale ori ale celor din familia dv. (pe care vi le asumați din bunătate). După-amiază, hărnicia dv. va fi luată de adversari drept simplă agitație.

 

Fecioară – Veți rezolva o multitudine de probleme familiale… mințind. Vi se pare că acționați cum nu se poate mai corect și vă mirați când cei dragi vă critică demersurile originale.

 

Balanță  – Vă este mai ușor să comunicați cu cei din anturaj și descoperiți că sunt mulți care dovedesc că sunt foarte creativi. După-amiază, amânați din nou investițiile dorite de familie.

 

Scorpion – Există riscul să treceți pe lângă oportunități deosebite, din simplă neatenție (mai ales dacă persoana iubită este la fel de neatentă). După-amiază, colege pretențioase și cârcotașe.

 

Săgetător – La prima vedere, totul pare a se desfășura conform planurilor dv., numai că apar continuu inexplicabile mici obstacole financiare. După-amiază, partenerul de cuplu se dovedește ipocrit.

 

Capricorn – Dați dovadă de o conduită absolut diplomatică exact când se așteaptă mai puțin anturajul familial. Seara, susțineți că v-ați plătit toate datoriile exact față de cei de care i-ați uitat.

 

Vărsător – Amânați din nou drumurile organizate cu grijă înainte cu o săptămână, din cauza unor colaboratori lipsiți de simț practic. După-amiază, păstrați cu grijă secrete ultimele succese.

 

Pești – Este posibil să vi se ofere șansa să încheiați un contract foarte convenabil din punct de vedere financiar, care însă nu acoperă decât o perioadă foarte scurtă de timp, dar vă declarați mulțumit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.