Acasă Horoscop Horoscop 18-04-2012

Horoscop 18-04-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Prietenii dv. iau atitudine și refuză să vă ajute sau măcar să comenteze informațiile despre adversarii lor, pe care le-ați oferit neîntrebat. O persoană din anturajul intim vă atrage ca un magnet.

Taur – Îi scoateți la liman pe cei ce au uitat să predea lucrările la termenele contractuale și îi organizați pe toți. Aveți timp puțin, dar măcar primiți gratificații mari.

 

Gemeni – Nu vă puteți stăpâni pornirile amoroase! Vi se cere ultimativ să semnați niște acte care vă intrigă și vă cam îngrijorează. Doriți în zadar că membrii mai tineri ai familiei să nu vă iasă din cuvânt.

 

Rac – Vă cheltuiți resursele de energie pentru a le da din nou ajutor celor ce v-au înșelat. Dacă sunteți despărțit de partenerul de viață, ocupați-vă mai mult de propria persoană și investiți în imagine!

 

Leu – Sunteți apreciat de toată lumea pentru rapiditatea cu care ați asimilat o serie de noi cunoștințe, iar acum nimeni nu vă mai poate neglija competenta. Cei în vârstă vă invidiază și vă bârfesc cu rudele.

 

Fecioară – Sentimentul de nerealizare dispare definitiv și lasă locul unei suprasolicitări perene. Sunteți ocupat mai tot timpul cu organizarea programelor de viață ale celorlalți. Deveniți poate și prea iertător.

 

Balanță  – Nu este deloc cazul să fiți invidios și nici nu trebuie să pozați în persoană nedreptățită. Mai bine le dovediți tuturor că sunteți o persoană de încredere și trebuie să vă acorde mai multă atenție!

 

Scorpion – Amestecați impresiile cu sentimentele și emoțiile și obțineți o stare de neliniște absolut nejustificată. Este bine să reveniți la calm și la bunele maniere! Rezultatele profesionale sunt și mai bune.

 

Săgetător – Din devotament pentru cel mai bun prieten, renunțați la o invitație sau la o facilitate pe care ați dorit-o de mult timp. Familia nu vă aproba, dar nici nu intervine efectiv în deciziile dv.

 

Capricorn – O situație neplăcută vă face să nu mai aveți încredere în nimeni, nici măcar în prieteni. Vă simțiți trădat și aveți dreptate, pentru că interesele dv. au mult de suferit și nu se mai pot face reparații.

 

Vărsător – Nu asortați cum trebuie nuanțele articolelor de îmbrăcăminte sau acestea sunt atât de originale, încât toți întorc capul după dv. pe stradă. La serviciu, formule de adresare originale și mici indiscreții.

 

Pești – Chiar dacă vă considerați un om nenorocos, va trebui totuși să recunoașteți, față de amici, că ați avut șanse de afirmare multiple până acum. Neînțelegerile cu rudele continuă să vă streseze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.