Acasă Horoscop Horoscop 19-01-2012

Horoscop 19-01-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vă grăbiți să achitați facturile restante și să faceți și mici investiții, cu toate că mai aveți de așteptat până vă reechilibrați financiar. După-amiaza, vi se cer referințe pentru un coleg.

Taur – Sentimental, sunteți implicat în relații care nu au șanse deosebite, dar se pare că nici nu vă doriți așa ceva acum. Seara, familiștii, se gândesc la un alt concediu, mai reușit.

 

Gemeni – Starea de sănătate se îmbunătățește (mai apar însă crize intestinale de „sezon“). Întârziați cu predarea unor documente și descoperiți că toți au uitat cât de capabil sunteți.

 

Rac – Vă confruntați cu o imensă dorință de afirmare din partea partenerului de cuplu. Cei maturi au un comportament blând, foarte înșelător. După-amiaza, tinerii declară că vor concedii mai lungi.

 

Leu – Întreaga zi, îi manipulați după voia inimii pe toți cei din anturaj, de dragul persoanei iubite, care vrea să fie neapărat răzbunată. Nici dv. nu puteți uita reproșurile și cuvintele dure.

 

Fecioară – Vă risipiți energia în tot felul de activități casnice și făcând multe drumuri scurte pentru aprovizionare. După-amiaza, pregătiți o mică agapă pentru cei ce v-au ajutat luna trecută.

 

Balanță  – Pentru moment, micile plăceri ale vieții sunt amânate (cei mai mulți nativi din această zodie se „bucură“ de prezența unui nou membru în familie). Celibatarii au legături duble.

 

Scorpion – Grijile familiale sunt din ce în ce mai multe și vă lăsa puțin timp liber la dispoziție. După-amiaza, ajungeți să aveți restanțe profesionale (noroc că aveți colegi înțelegători).

 

Săgetător – Este bine să vă detașați și să încercați să vă implicați și în alt fel de activități. După-amiaza, vorbiți prea mult, dar nu-i ascultați deloc pe cei care chiar au probleme foarte grave.

 

Capricorn – O zi agreabilă care se asociază cu multe speranțe și cu apariția unor obiecte valoroase dorite de ceva vreme. Cadourile sunt trimise de o persoană aflată la mare depărtare.

 

Vărsător – Sunteți mult mai harnici și mai ambițioși. Șefii direcți (sau părinții, pentru minori) vă testează limitele și vă dau gratificații meritorii. După-amiaza, se scriu memorii sau scrisori.

 

Pești – Nu este exclus să fiți promovat și nu veți sta pe gânduri pentru a părăsi un post care părea sigur și promițător până acum. Celibatarii doresc să renunțe la acest statut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.