Acasă Horoscop Horoscop 19-04-2012

Horoscop 19-04-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Analizați cu grijă toate posibilitățile de petrecere a timpului liber și încercați să rezistați reproșurilor persoanei iubite care se simte abandonată.

Taur – Vă simțiți obosit la maximum, când de fapt sunteți deprimat de consecințele afirmațiilor persoanei iubite. Încet-încet, vă reîncărcați bateriile și seara impuneți schimbări drastice în relațiile de cuplu.

 

Gemeni – Trebuie să vă odihniți și să vă faceți un program care să includă activitățile care vă fac plăcere și vă relaxează. O vizită la prieteni poate fi obositoare, însă seară este de preferat să plecați de acasă.

 

Rac – Reproșurile primite azi de la cei dragi se vor transforma seara în laude și aprecieri exagerate, care însă vă vor remonta psihic și sentimental. Renunțați pentru moment la prezența amicilor!

 

Leu – Faceți apel la spiritul dv. de observație și descoperiți câte persoane au nevoie de dv. Acționați azi cu plăcere, pentru că sprijinul dv. nu va mai fi refuzat în circumstanțe ciudate și stresante.

 

Fecioară – Cu perseverență și multă răbdare, terminați toate activitățile, iar seara vă dedicați unui program mult mai plăcut și mai atrăgător. Amânați orice vizite și drumuri pentru a rămâne cu familia.

 

Balanță  – Doriți să întăriți relațiile dintre membrii familiei și acceptați să țineți locul unora dintre ei pentru că aceștia să se bucure de o pauză relaxanta. Seara, este rândul dv. să vă „odihniți“ cu amicii.

 

Scorpion – Deveniți brusc melancolic și tandru, dar pentru scurt timp, deoarece o idee deosebită (aproape genială) vă obligă să reveniți la activitățile profesionale. Exuberanță, energie excesivă și inspirație.

 

Săgetător – Exact persoana cu care doreați să vă petreceți seară este aceea care se întoarce împotriva dv. și vă dovedește că este ranchiunoasă. Nu aveți răbdare nici pentru explicații, nici pentru împăcări.

 

Capricorn – Descoperiți uimit că vă simțiți mai bine cu prietenii, decât cu familia. Le veți rezerva mai mult timp amicilor și vă veți simți mai deconectat de la problemele care vă preocupă.

 

Vărsător – Vă terminați treburile în timp util și răspundeți „chemării“ prietenilor, care de abia așteaptă să vă ironizeze amical. Le răspundeți într-o manieră care va face pe toți mai deconectați, mai relaxați.

 

Pești – Renunțați la rigoare, seriozitate și pragmatism și vă relaxați periculos, făcând excese nerecomandate de nimeni. Seara, vă doare capul, vă este greață și sunteți pe deplin… fericit și prea puțin relaxat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.