Acasă Horoscop Horoscop 21-08- 2009

Horoscop 21-08- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Astăzi vi se oferă șansa de a fi un bun observator. Tineți cont că puteți face o afacere proastă chiar dacă aveți parte de oameni charismatici.

Taur – Veți face o bună impresie valorificându-vă capacitatea de a gestiona o situație apărută la locul de muncă. Însă s-ar putea să supărați o persoană din anturaj și nu este bine.

 

Gemeni – Chiar dacă lăsați impresia că sunteți stăpân pe situație, vor fi persoane din anturaj care se vor îndoi de spusele dvs. În atare situație, partea pozitivă este că vi se va oferi mai mult timp pentru a vă expune planurile.

 

Rac – Vi se acordă șansa de a rezolva problemele din cămin și cele legate de familie într-un mod original. Viitorul dvs. profesional poate fi influențat de jocul de interese de la locul de muncă.

 

Leu – Nu dați înapoi atunci când se cere acțiune. Este posibil să vă loviți de unele probleme emoționale prin care ați mai trecut în experiențele anterioare.

 

Fecioară – Aflați tot ce se poate despre o situație care vă poate afecta viitorul. Există persoane care vor dori să păstreze informații sau doresc să vă inducă în eroare.

 

Balanță – Astăzi vă puteți baza pe intuiție. Așteptați-vă la lucruri neobișnuite, dar care trebuie percepute ca oportunități interesante.

 

Scorpion – Nu lăsați pe nimeni să vă convingă să faceți lucruri care nu vă convin. Atacați cu îndrăzneală orice proiect la care v-ați gândit.

 

Săgetător – Veți avea o zi minunată dacă nu vă veți lăsa afectat de atmosfera din preajmă. Nu vă pierdeți concentrarea asupra obiectivelor pe care le aveți de realizat.

 

Capricorn – Puteți da undă verde proiectului ori propunerilor dvs., iar lucrurile se vor pune în mișcare cu eforturi personale și cu mici ajustări de ultim moment.

 

Vărsător – Fiți mai atent la ce vorbiți, cui spuneți și cu cine vă însoțiți astăzi. O persoană din anturaj încearcă să vă aducă prejudicii de imagine la serviciu.

 

Pești – Păziți-vă spatele! Cineva în care aveți multă încredere s-ar putea să își vadă, de fapt, doar propriile interese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.