Acasă Horoscop Horoscop 21-11-2013

Horoscop 21-11-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Uitați de micile dificultăți de până acum și sunteți prins în vâltoarea unor evenimente de proporții. Le propuneți șefilor schimbări care îi avantajează, doar de milă.

Taur – Vă decideți să renunțați la o parte din activități (îndeosebi la cele care nu vă aduc recompensele meritate). Insistențele șefilor direcți vă irită și vă încăpățânează.

 

Gemeni – Acceptați complimentele celor din anturaj, știind totuși că nu sunt sincere. Sunteți exploatat în continuare de șefi, dar situația nu vă displace, deoarece câștigați bani mulți.

 

Rac – Relațiile sentimentale tind să devină plictisitoare, dar vă încăpățânați să treceți cu vederea incapacitatea persoanei iubite de a vă satisface pretențiile erotice. Seara, numeroase telefoane.

 

Leu – Descoperiți (sau cel puțin așa credeți) că sunteți înșelat și nu luați nicio măsură punitivă din pricina comodității. Amânați pedepsele și căutați totuși un alt partener.

 

Fecioară – Nu sunteți mulțumit de maniera de colaborare cu noii parteneri și aveți reacții severe. Este posibil să rămâneți singur, cu toate problemele de până acum nerezolvate.

 

Balanță  – Acceptați să nu mai dețineți rolul decisiv în familie, doar pentru a dispărea conflictele cu cei care se încăpățânează să vă caute nod în papură. O rudă apropiată vă ajută.

 

Scorpion – Este periculoasă tendința dv. de a nu evalua corect valoarea unor colegi sau subalterni. Agresivitatea dv. verbală este direcționată spre cei mai buni prieteni și prietene.

 

Săgetător – Acceptați surprizele care vi se fac, fără să aveți vreo reacție de satisfacție. Poate că sunt de vină cei care v-au pus în temă încă de săptămâna trecută, poate că sunteți prea obosit.

 

Capricorn – Nu aveți liniște până nu vă luați revanșa într-o dispută profesională mai deosebită. Vi se comunică un rezultat favorabil, dar rămâneți la fel de nemulțumit.

 

Vărsător – Prieteniile pe care le legați astăzi se datorează doar conjuncturii. Cei cu care intrați în contact sunt cam mizantropi. Persoanele foarte retrase nu v-au plăcut niciodată.

 

Pești – Primiți un ajutor neașteptat (fără să-l fi solicitat) de la o persoană mai tânără, dar experimentată. În final, vă ajutați reciproc și toată lumea este mulțumită, cu excepția rudelor dv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.