Acasă Horoscop Horoscop 22-03-2012

Horoscop 22-03-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Veți reorganiza cu plăcere un sector profesional în care excelați și pe care în curând îl veți conduce. Părinții sunt uimiți de pretențiile exagerate ale propriilor copii. Studenții pierd ocazii de afirmare.

Taur – Nu are rost să apelați la jocurile de noroc, pentru că șansele dv. financiare vin doar din multele activități pe care le susțineți cu plăcere și entuziasm. Nativii tineri își explorează senzualitatea.

 

Gemeni – Exploatați curiozitatea partenerului de cuplu și îi dezvăluiți culmile erotismului. Celibatarii au cele mai mari șanse să primească nenumărate noi cereri în căsătorie.

 

Rac – Vă puneți în valoare toate talentele în împrejurări mai mult decât favorabile. Din păcate, partenerul dv. de cuplu se poate manifesta printr-o criză de orgoliu, care vă face să luați o poziție tranșantă.

 

Leu – Respectați toate valorile familiei mai mult decât până acum și sunteți mult mai pretențios cu membrii tineri ai acesteia. O parte dintre nativii de vârsta a treia au probleme din cauza migrenelor.

 

Fecioară – Este bine să profitați din plin de actualele șanse financiare, pentru că nu vor dura o vecie și oricum sunteți invidiat până și de prieteni. Celibatarii primesc cereri în căsătorie, dar sunt prea suspicioși.

 

Balanță  – Ziua debutează printr-un reviriment financiar mult așteptat și continuă cu investiții utile și inutile. Primiți sfaturi de natură financiară excelente, dar și multe altele care se referă la viața de cuplu.

 

Scorpion – Nativii de curând promovați sunt în pericol să piardă postul, mai ales dacă fac schimbări majore ori deplasări foarte lungi. Dorința dv. de afirmare este maximă, dar familia nu vă susține.

 

Săgetător – Renunțați la orice dietă ori regim de viață echilibrat și faceți excese care vă pun în pericol starea de sănătate. Munciți foarte mult și aveți pretenția ca și colegii dv. să facă la fel.

 

Capricorn – Fie pentru că va trebui să dați un mic acont pentru concediul planificat, fie pentru că vă împrumutați prietenele, cam rămâneți fără bani. Starea de neliniște și de stres se accentuează îngrijorător.

 

Vărsător – Sunteți hipersensibili, iar stresul e maxim pentru cei care nu pot renunța la drumuri. Conflictele minore cu prietenii și rudele sunt la ordinea zilei și este greu de crezut că veți renunța la a-i judeca.

 

Pești – Relațiile colegiale sunt nule ori dificile, dar pentru cei căsătoriți există pace familială. Veți lua decizii importante și foarte avantajoase împreună cu prietenele dv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.