Acasă Horoscop Horoscop 23-03-2012

Horoscop 23-03-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Persoana iubită este prosperă și va susține toate dorințele, în afară actelor altruiste exagerate. Unii pleacă în provincie sau în străinătate să participe la o nuntă, alții încep să aibă de probleme la serviciu.

Taur – Vor face cheltuieli mai mari, care, chiar dacă pot fi justificate ca investiții necesare, îi lăsa pentru moment cu buzunarele goale. Nu mai este necesar să faceți deplasări că până acum.

 

Gemeni – Nu sunt excluse nici azi aventurile erotice! Aveți impresia că există mulți adversari printre colegi și nu vă înșelați prea tare. Sunt cu siguranță avantajați studenții, elevii și patronii.

 

Rac – Invidia colegilor, chiar dacă nu este justificată, îi împinge să vă bârfească și să vă critice. Vă manifestați creativitatea, iar din punct de vedere profesional nimeni nu vă poate reproșa ceva.

 

Leu – Puneți la cale călătorii de plăcere sau măcar plănuiți cum să vă petreceți concediul, în mare parte din cauza stresului provocat de neînțelegerile cu actualii colegi. Partenerii sunt incomozi.

 

Fecioară – Înregistrați cu plăcere schimbarea în bine a partenerului de cuplu, care încă este agresiv, dar se vede clar că vă iubește. Celibatarii primesc cereri în căsătorie promițătoare.

 

Balanță  – Pentru nativii care au depășit 45 de ani, starea de sănătate este în continuare instabilă. Din punct de vedere profesional, înregistrați noi șanse care se vor reflecta direct în bugetul personal.

 

Scorpion – Familiștii se sfătuiesc cu partenerul de viață și iau decizii de cursă lungă împreună. Celibatarii se ceartă cu majoritatea rudelor și prietenilor care nu sunt încântați de pretendentul ales.

 

Săgetător – Mai tandri, dar și mai creativi și senzuali, atrag privirile și nu pot scăpa de admiratori. Celibatarii primesc propuneri serioase de la nativi născuți în alte localități sau tari.

 

Capricorn – Aproape toți vor să se afirme și să călătorească fără obligații ori contracte profesionale. Persoana iubită pare nemulțumită și insistă în cazul celibatarelor să oficializeze relația mai repede.

 

Vărsător – Conflictele cu persoana iubită sunt la ordinea zilei și s-au săturat de manevrele prin care aceasta încearcă să îi manipuleze. Stresul este completat de neînțelegerile de la locul de muncă. 

 

Pești – Sunt campioni financiari încă recunoscuți, dar nu au suficient timp liber pentru a se bucura de avantajele lor de acest fel. Fac multe drumuri, unele chiar foarte obositoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.