Acasă Horoscop Horoscop 23-10-2013

Horoscop 23-10-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alții trebuie să facă delegații. Nici rudele apropiate și prietenii nu sunt prea diplomați cu dv. și parcă v-a dispărut dintr-odată pofta de viață.

Taur – Relația cu persoana iubită este parcă și mai tensionată, în primul rând pentru că aceasta de simte obligată să vă țină „lecții“ de atitudine. Este posibil să nu reușiți să vă achitați datoriile.

 

Gemeni – Nici colegii, nici prietenii nu vă sprijină suficient, iar obligațiile vă țin departe de casă. Sistați pentru moment diligențele necesare unor deplasări mai lungi și faceți „investiții“ pentru sănătate.

 

Rac – Relația de cuplu este instabilă și nu vă puteți baza pe partenerul de viață. Vă asumați mai mulți activități decât puteți finaliza. Majoritatea se ocupă de recuperarea unor moșteniri cu probleme.

 

Leu – Excelente rezultate financiare și relații familiale excepționale, însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actualul „colectiv“. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc.

 

Fecioară – Celibatarii sunt din ce în ce mai conștienți că trebuie să se căsătorească și sunt gata să accepte orice propunere. Seara, casa vă este plin de oaspeți și nu aveți cum să ocoliți o întâlnire festivă.

 

Balanță  – Nu vă plac deloc schimbările care au loc acum la nivel profesional, mai ales că nici din punct de vedere financiar nu faceți față cheltuielilor comune. Toată ziua, vorbiți prea mult, dezvăluiți secrete.

 

Scorpion – Preferați să nu mai vorbiți cu nimeni despre intențiile dv.. Familiștii vor să se separe de persoana iubită, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita stresul unor critici nemeritate.

 

Săgetător – Invidiile provocate de succesele financiare excepționale rămân la ordinea zilei. Cei mai mulți doresc să înlocuiască fostele relații de amiciție cu unele colegiale, însă au parte de reacții agresive.

 

Capricorn – Persoana iubită este mult prea stresată de propriile probleme pentru a fi capabilă să vă înțeleagă cu adevărat. Cu toate că sunteți admirați și adorați, preferați să vă păstrați independența.

 

Vărsător – Considerați că în această zi este necesar să acordați mai multă atenție perfecționării într-un anumit domeniu ori să vă extindeți activitățile lucrative. Relațiile cu străinătatea sunt benefice.

 

Pești – Vă afirmați personalitatea întregul week-end într-o manieră excesivă. Seara, veți prefera să „reconfigurați“ relațiile cu persoana iubită, pentru ca apoi să reorganizați toate relațiile familiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.