Acasă Horoscop Horoscop 25-11-2013

Horoscop 25-11-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Primiți vizite din partea unor persoane de sex opus, care doresc să vă mulțumească pentru că le-ați ajutat. Vi se cere să participați la o sărbătoare în familie.

Taur – Faptul că nu vă puteți decide dacă trebuie sau nu să participați din nou la o activitate profesională de grup, este pentru dv. o mare încercare. Veți câștiga bani foarte mulți.

 

Gemeni – Deoarece momentan câștigați bani mai ușor, veți atrage niște admiratori interesați. Chiar dacă v-ar plăcea vreunul, sunteți mult prea rațional, așa că îi veți refuza la grămadă.

 

Rac – Așteptați cu nerăbdare întâlnirea cu o persoană iubită, care este lipsită de scrupule. Fie veți dori să vă răzbunați, fie, spre surprinderea dv., veți spera că iubirea va renaște din cenușă.

 

Leu – Nu veți reuși să vă izolați de rudele dv., așa cum sperați. De altfel, partenerul de viață nu va aproba încercarea de a vă retrage doar pentru că v-au dezamăgit toți în ultima perioadă.

 

Fecioară – Nu puteți accepta o invitație intempestivă, dar primiți vizite neașteptate, care vă ajuta, mai ales, din punct de vedere financiar. De această dată, banii chiar aduc fericirea!

 

Balanță  – Urmările sfaturilor pe care le-ați cerut nu sunt cele sperate. Nu dați vina pe sfătuitor, ci pe incapacitatea dv. de a vă stabili singur prioritățile! Sănătate în pericol.

 

Scorpion – Senzualitatea dv. se manifestă în cele mai neașteptate situații. Persoana iubită vă bănuiește că o înșelați, fără a avea totuși motive reale. Surprize amoroase neașteptate!

 

Săgetător – Toate planurile dv. sunt date peste cap de apariția unei persoane pe care o antipatizați. Preferați să plecați de la serviciu, decât să mai suportați noi discuții „amicale“.

 

Capricorn – Vă relaxați într-o manieră originală – vă certați cu persoana iubită! Toate nemulțumirile pe care până acum le-ați păstrat pentru dv. răbufnesc pe neașteptate.

 

Vărsător – Nu vă puteți liniști. Aveți senzația că ați lăsat multe lucruri neterminate și că cei dragi sunt plictisiți. Este de preferat să faceți o schimbare doar în viața dv. profesională.

 

Pești – Deveniți confidentul unei persoane îndrăgite și implicit complice la „activitățile“ mai puțin legale ale acesteia. Primiți vești destul de plăcute de la rudele aflate în altă localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.