Acasă Horoscop Horoscop 26-11-2013

Horoscop 26-11-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Intuiția ar trebui să vă ajute să treceți peste încurcăturile de azi sau măcar să vă ajute să le înțelegeți mai bine. Sunteți foarte emotiv și tensionat, tocmai când rudele se decid să facă un fel de grevă.

Taur – Ieșiți în evidență prin capacitatea de a analiza cu minuțiozitate toate detaliile unor probleme pe care se pare că nu le-a înțeles nimeni din anturajul prietenilor ori chiar familial.

 

Gemeni – Ați așteptat cu nerăbdare să se schimbe câte ceva în viața dv. și acum parcă sunteți prins într-un vârtej din care nu mai puteți scăpa. Partenerii amabili și înțelegători vă ajută să vedeți toate șansele.

 

Rac – Legăturile de rudenie se dovedesc azi foarte folositoare, dar vă este oarecum interzis să faceți promisiuni în locul altor persoane. Pentru unii nativi apar noi posibilități de imigrare ori joburi.

 

Leu – Vă treziți că nu vă mai puteți lua gândul de la un prieten sau rudă care nu reușește să-și găsească „jumătatea“ și chiar dorește să se căsătorească. Nu este exclus să uitați de familie.

 

Fecioară – Partenerul dv. nu poate înțelege de ce vă grăbiți să depășiți niște etape care ar fi trebuit să vă atragă atenția de abia în luna următoare. Conflictul reînvie neînțelegeri vechi.

 

Balanță  – Este de preferat să nu refuzați nicio „promovare“, chiar dacă implică pentru început deplasări scurte și multe. Viața personală nu vă oferă ceea ce doriți, așa că preferați să munciți mai mult.

 

Scorpion – O dorință mai veche devine realitate și puteți afirma că v-ați văzut visul cu ochii. Eforturile dv. cotidiene încep să-și arate roadele, însă nu aveți cum să vă eliberați pentru a sta cu cei dragi.

 

Săgetător – O aventură sentimentală se înfiripă pe neașteptate și nu scăpați de ceea ce doreați, adică de atenția și curiozitatea anturajului. Creativ, amabil și exuberant, îi influențați pe toți cei din anturaj.

 

Capricorn – Este posibil să fiți anunțat că veți primi musafiri de departe pentru o perioadă mai lungă de timp și intrați imediat în panică. Încercați să treziți interesul celor dragi pentru a fi ajutat.

 

Vărsător – Insistați în continuare să vă găsiți un partener de cuplu mai serios, pe care să vă puteți baza în orice situație. Azi, flirtați cu persoane prea tinere să vă înțeleagă aspirațiile sentimentale.

 

Pești – Doriți să oficializați o relație, care poate fi doar amicală, fără obligații până acum. În familie, atmosfera este calmă, iar între amici calitățile vă sunt recunoscute demult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.