Acasă Horoscop Horoscop 27-02-2012

Horoscop 27-02-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Nu sunteți prea entuziasmat de aprecierile referitoare la aspectul dv. Nu sunteți criticat, dar speranțele erau de a deveni cât mai cuceritor. Seara, vizite la rudele cele mai dragi.

Taur – Vă dedicați timpul liber recuperării unor obiecte pierdute. Vi se fac declarații de dragoste, pe care nu le băgați în seamă și apoi vă pare rău. Seara, partener de viață gelos.

 

Gemeni – O durere de cap persistă întreaga zi și vă împiedică să faceți tot ceea ce v-ați propus. Un control medical este recomandat până la orele amiezii. Seara, durerea revine.

 

Rac – Defecțiunile aparatelor casnice vă creează o stare de stres greu de depășit, mai ales că nu aveți bani să faceți investiții noi. Seara, o rudă dragă vă ajuta cât poate în aceste condiții.

 

Leu – Bârfele sunt la ordinea zilei. O discuție amicală se termină cu o critică greu de suportat, de care însă oricum sunteți decis să nu țineți seama. Seara, familie reunită.

 

Fecioară – Rudele vă cer socoteală pentru afirmațiile pe care le-ați făcut cu câteva zile în urmă. Este de preferat să vă cereți scuze și nu încercați să-i contraziceți. Seara, relaxare impusă.

 

Balanță  – Este necesar să faceți rost de bani și sunteți hotărât să-i scoateți și din piatră seacă pentru a vă pune în practică ideile. Atenție la vecini, pentru că sunt iar foarte invidioși!

 

Scorpion – Prea multe discuții și prea puține fapte. Aveți dreptate să le faceți reproșuri prietenilor, dar nu uitați că dv. i-ați ales și până acum i-ați lăudat. Seara, excese periculoase.

 

Săgetător – Sunteți decis să abordați pe cineva cu care trebuie să colaborați într-o activitate nouă. Nu uitați că nu trebuie depășite anumite baremuri impuse. Seara, activități casnice.

 

Capricorn – Cei din familie se opun oricărei activități noi sau, pur și simplu, nu le plac amicii dv. Este necesară mai multă atenție la relațiile pe care le stabiliți cu prietenii de conjunctură.

 

Vărsător – Aveți suficient timp de gândire pentru a nu acționa în grabă. Deciziile de acum sunt mult prea importante, pentru a le pune imediat în practică. Seara, invitații inedite.

 

Pești – Primiți o aprobare sau chiar o sumă de bani, care vă nemulțumește, fiind cam mică. Partenerul de viață are o „realizare“ culinară de proporții, deci este bine să-l încurajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.