Acasă Horoscop Horoscop 27-02-2014

Horoscop 27-02-2014

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Plini de viață, se dovedesc un pic cam vulnerabili, mai ales dacă au mai trecut prin suferințe hepatice. Celibatarii își găsesc perechea visată și se grăbesc la altar.

Taur – Mai cumpătați, vor accepta să se relaxeze mai mult și să renunțe la o parte din drumurile pe care le considerau până nu demult obligatorii. Unii au idei geniale.

 

Gemeni – Se poate instala o stare de teamă (le merge atât de bine în plan financiar, încât se sperie de propriul noroc și se așteaptă să fie penalizați de soartă). Superstiții.

 

Rac – Își ascund starea de nervozitate sub o alură agreabilă și amabilă. Promisiunile ce li s-au făcut acum două luni încep să prindă viață, iar ei deja au renunțat la plecare.

 

Leu – Sunt atrași de cuvintele de duh, de glume și de tandrețe. Încă pot trezi pasiuni amoroase, cum la fel de bine se pot îndrăgosti pe neașteptate de cineva necunoscut.   

 

Fecioară – Își pregătesc cu grijă intervențiile profesionale, declarațiile de tot felul, pentru ca apoi să renunțe la orice intervenție verbală, de frică să nu fie penalizați financiar.

 

Balanță  – Unii îi pot crede pe acești nativi timizi, alții, un pic prea obosiți sau dezinteresați. Se bucură de tot felul de aprecieri, din care unele le rotunjesc bugetul.

 

Scorpion – Pot apărea accidente banale, dar invalidante. Se îneacă pur și simplu dacă încearcă să vorbească mai repede ori se îneacă pentru că sunt lacomi și mănâncă mult.

 

Săgetător – Evenimentelor mărunte li se dă o importanță disproporționată și se iau decizii prin care se autopedepsesc. Consideră că au fost prea duri cu cei pe care îi iubesc.

 

Capricorn – Nu mai suportă pe nimeni din familie în preajma lor, fiindcă s-au saturat să fie în centrul atenției. Cel mai bine se simt la serviciu, unde nimeni nu le contestă autoritatea.

 

Vărsător – Disponibilitatea lor afectivă și emoțională este maximă în continuare. Nu este exclus să-i facă propuneri surprinzătoare partenerului de cuplu, pentru a-i testa reacțiile.

 

Pești – Sunt impresionabili și fac ușor greșeli iremediabile. Se implică în tot felul de activități care nu le aduc bani, dar le oferă șansa de a cunoaște oameni noi, interesanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.