Acasă Horoscop Horoscop 28-05-2012

Horoscop 28-05-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vă grăbiți să spuneți anumite lucruri care înseamnă mult pentru colegi și șefi. Radiați multă energie. Veți fi mai norocos decât de obicei. Este o zi potrivită pentru a vă asuma noi riscuri. Cadouri mici.

Taur – Veți simți nevoia de independență, libertate și de a încerca alte activități noi. Este momentul pentru a participa la întâlniri, la interviuri etc. Speranțe împlinite (multe daruri).

 

Gemeni – Veți fi comunicativ, iar cei din jur nu vor rezista să nu fie atenți la dv. Îi influențați pe toți. Veți fi mai rafinat, mai elegant. Știți cum să lucrați cu „publicul“.

 

Rac – Este posibil să se facă schimbări în casă și ar trebui să luați și dv. parte măcar cu niște sugestii. Vă descurcați în situațiile cele mai ciudate. Seara, vă veți bucura de câteva momente de liniște.

 

Leu – Stresul vă va afecta comportamentul, exact când este momentul să vă faceți cunoscut de noii șefi. Dacă întâmpinați dificultăți în relația cu cineva din familie, este o zi potrivită pentru a le rezolva.

 

Fecioară – Faceți din nou schimbări în birou, deoarece vă place să fiți foarte confortabil, cu multe avantaje etc. Sunteți prea tăcut și considerați că cei din jur nu vă apreciază suficient. Seara, musafiri pretențioși.

 

Balanță  – Superiorii vă apreciază pentru ultimele rezultatele. Vă place să-i învățați pe toți arta diplomației. Sunteți o persoană optimistă, iar cei din jur vă înțeleg și vă apreciază pentru calitățile pe care le aveți.

 

Scorpion – Veți avea o zi plină la serviciu, dar veți fi optimist și veți reuși să realizați tot ce vă veți propune. Mediul în care trăiți și cel în care vă desfășurați activitatea au redevenit confortabile și plăcute.

 

Săgetător – Veți merge împreună cu colegii la o „plimbare“. Vă veți relaxa așa cum nu vi s-a întâmplat de mult timp. Vă veți ocupa atât de problemele de la serviciu, cât și de cele familiale.

 

Capricorn – Foarte activ, vă plac activățile riscante. Cei din jur sunt încântați că din nou lucrează cu dv. Este un moment potrivit pentru a vă îmbunătăți situația financiară. Familia și amicii vă încurajează.

 

Vărsător – Veți face niște schimbări la birou. Vă place să nu se amestece nimeni în felul în care vă organizați. Veți avea o după-amiază agitată. Vă veți confrunta cu shimbări, dar vă veți acomoda cu ușurință.

 

Pești – Faceți prea multe compromisuri și vă mulțumiți cu prea puțin. Este necesar să aveți mai multă ambiție. Veți discuta cu persoane mai în vârstă, cu mai multă experiență, și ar fi bine să le ascultați sfaturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.