Acasă Horoscop Horoscop 29-04-2013

Horoscop 29-04-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vi se impune de către parteneri (și mai ales de către persoana iubită) să vă stabiliți prioritățile și să dați mai multă atenție domeniului profesional. Relațiile cu cei din jur pot deveni stresante.

Taur – Sunteți decis să dați atenție familiei și membrilor acesteia, însă din nou trebuie să vă ocupați de acte și de o problemă legată de locuință. Toți strigă că vă ajuta pentru ca apoi să dea bir cu fugiții!

 

Gemeni – Persoanele care vă vizitează azi nu vă încurcă așa cum vă așteptați, ci vă încarcă de energie pozitivă și vă ajută să vă regăsiți inspirația. Ieșirea din rutină chiar se va dovedi salvatoare.

 

Rac – Vi se oferă ca recompensă un nou job sau un proiect de amploare. Chiar dacă prudența cu care acționați este criticată de unii colaboratori, continuați să vă comportați ca atare.

 

Leu – Evitați discuțiile, țineți-vă promisiunile. Aflați că cei care v-au ajutat sperau să vă încurce și le dați o lecție. Ambiția dv. se manifestă în domenii în care este greu de prevăzut dacă veți câștiga.

 

Fecioară – Sunteți admirat și încurajat de aproape toată lumea. Seara, consens familial. Vă bucurați de sprijinul unor prieteni mai vechi și reușiți să faceți o surpriză persoanei iubite.

 

Balanță  – Nu mai aveți încredere în nimeni, în primul rând pentru că aflați că persoana iubită are secrete chiar și față de dv. Dezamăgire și curiozitate maximă. Seara, sunteți admirat pentru manierele dv.

 

Scorpion – Nu rezistați avansurilor unei persoane și răspundeți cu asprime. Refuzați să fiți ajutat, deoarece nu vă place ca altcineva să vă răvășească lucrurile. Pedant și meticulos.

 

Săgetător – Momentele de luciditate sunt mai dese și la fel tendințele de a vă da la iveală avariția. Nu vi se pare corect să nu vă achitați datoriile ori să așteptați să fie uitate. Răbdarea dv. este pe cale să cedeze.

 

Capricorn – Nu acționați așa cum ați dori și respectați un cod moral care este destul de desuet. O ceartă ar tensiona atmosfera și mai mult, fără să vă calmeze. Este posibil să faceți o criză de gelozie.

 

Vărsător – Le pretindeți celor din jur să vă răspundă pe măsură serviciilor pe care le-ați făcut pentru ei. Refuzați o invitație pentru că nu vă place anturajul. Evitați activitățile practice.

 

Pești – Ați depășit bugetul și nu mai știți la cine să apelați pentru a vă acoperi greșelile. Nu mai aveți bani nici măcar pentru un drum planificat la rudele din provincie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.