Acasă Horoscop Horoscop 29-06-2012

Horoscop 29-06-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Capitulați pe neașteptate în fata dorințelor exprimate de persoana iubită cu insistență. Aveți seara șansă să recuperați o parte din pierderile financiare. Întreaga zi, libertate totală de decizie.

Taur – Nu puteți încheia definitiv activitățile prin care doriți să reparați decizii luate cu multe săptămâni în urmă, care acum se dovedesc dacă nu eronate, măcar lipsite de avantaje clare.

 

Gemeni – Considerați că nu mai puteți îmbunătăți cu nimic eforturile pe care le-ați făcut de aproape o lună și lăsați de izbeliște tot ceea ce vă anihilează pofta de viață și vitalitatea. Întâlniri secrete.

 

Rac – Unii dintre acești nativi se vor decide brusc să facă o călătorie în străinătate. Vă doriți să călătoriți mai mult, să reveniți la obiceiul de a vă oferi relaxare mai mult pe la munte.

 

Leu – Problemele de sănătate dispar, sunt uitate și revine pofta de viață și exuberanța de luna trecută. Se poate spune că întineriți efectiv. Familia vă face însă surprize destul de neplăcute.

 

Fecioară – Acționați fără a sta mult pe gânduri și nu acceptați niciun fel de sfaturi de la nimeni. Vă integrați foarte ușor în orice fel de echipă și demarați o renovare drastică a locuinței.

 

Balanță  – Susținerea necondiționată a amicilor și rudelor vă mira doar în prima parte a zilei. Seara, apar musafiri neinvitați și reușiți să vă bucurați din plin de plăcerea relaxării lângă cei dragi.

 

Scorpion – Există un mare potențial de noroc pentru toții nativii. În funcție de gradul de implicare în viața socială, se pot obține succese mai mari sau mai mici, chiar și la nivel sentimental.

 

Săgetător – Provocările care apar vă obligă să vă implicați în viața de familie, iar de rezolvat veți descoperi că nu va fi greu în niciun fel de situație. Seara, situațiile amuzante fac viața de familie și mai frumoasă.

 

Capricorn – Se impune o amânare de activități din cauza lipsei de fonduri. Chiar dacă banii vor întârzia să apară, sunteți sigur pe dv. și nu vă feriți să faceți datorii pe termen scurt. Seara, numeroase cheltuieli.

 

Vărsător – Descoperiți scopuri comune cu ale partenerului de cuplu și acest fapt vă aduce câteva picături de fericire în plus. Nativele sunt mai emoționale și mai efervescente, iar nativii doar mai vorbareți.

 

Pești – Se poate spune că sunteți în această zi hiper ocupat numai din punct de vedere sentimental. Pasiunile și sentimentele ajung la cote maxime și parcă nu mai vă interesează altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.