Acasă Horoscop Horoscop 31-10-2013

Horoscop 31-10-2013

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Credeți că v-ați neglijat iubirea și din această cauză partenerul întârzie să apară, dar curând veți descoperi că sunteți un adevărat cuceritor de inimi. Limite multiple.

Taur – Fac mai multă mișcare și nu pregetă să atragă în proiectul lor de „întinerire“ și pe cei dragi. Părinții tineri se gândesc la activități creatoare pentru copii.

 

Gemeni – Găsiți soluții noi pentru a echilibra balanța financiară, așa că nu mai poate nimeni din familie să vă facă alte reproșuri. Se amână din nou plecările în concediu.

 

Rac – Starea de sănătate nu este prea bună, dacă fac excese în continuare și nu este exclus ca și mai departe să sufere din cauza grețurilor și a crizelor biliare. Drumuri scurte.

 

Leu – Starea de sănătate este suficient de bună pentru a susține toate planurile dv. care cam depășesc posibilitățile financiare de moment. Neînțelegeri familiale minore.  

 

Fecioară – Doriți să vă impuneți opiniile în fața colegilor și sunteți acuzat de fanfaronadă ori ipocrizie. Activități altruiste prin care doriți să recâștigați respectul tuturor.

 

Balanță  – Energia vitală nelimitată îi favorizează pe cei care trebuie să se recupereze după intervenții chirurgicale, dar ceilalți sunt prea duri și lipsiți de maleabilitate.

 

Scorpion – Primiți bani, dar, că de obicei, considerați că nu sunt suficienți pentru a finaliza ceea ce vă doriți. Persoana iubită nu vă înțelege și încearcă să vă schimbe planurile.

 

Săgetător – Tot ce se întâmplă bine este meritul dv., iar ceea ce este rău trebuie atribuit altora, care trebuie puși la zid imediat. Faceți bagaje, proiectați mici călătorii etc.

 

Capricorn – Combativitatea și imprudența în exces continuă să le facă probleme celor care nu înțeleg că și ei au nevoie de odihnă. Invitațiile prietenilor sunt în continuare refuzate.

 

Vărsător – Din punct de vedere financiar se poate spune că începeți să respirați mai ușurat, dar ați uitat că oamenii se mai și distrează, se vizitează, dar nu renunță la odihnă.

 

Pești – Fiziologic lucrurile nu stau deloc bine, mai ales că nu vreți să acceptați că trebuie să vă relaxați, să vă alocați momente de răgaz mai multe. Profitați de ajutorul cuiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.