Acasă Imobiliare Turismul atrage investitorii în Bulgaria

Turismul atrage investitorii în Bulgaria

DISTRIBUIȚI

Prețurile scăzute ale locuințelor și fluxul constant al turiștilor, alternanța dintre zonele de litoral și cele de munte, și nu în ultimul rând costul scăzut al vieții au făcut din Bulgaria un punct de atracție pentru investitorii europeni.
Cei mai numeroși clienți străini care au achiziționat proprietăți în Bulgaria sunt britanicii, urmați îndeaproape de francezi, ruși și elvețieni. Potrivit lui Mihail Chobanov, directorul Bulgarian Properties, există trei tipuri principale de cumpărători – cei care doresc să cumpere o casă pe post de reședință secundară sau chiar reședință permanentă, pentru a se retrage definitiv în Bulgaria; cei care cumpără o locuință pe post de casă de vacanță cu posibilitatea de a o închiria pe perioada pe care nu o folosesc; și cei care o cumpără cu unicul scop de a o valorifica financiar, fie închiriind-o, fie revânzând-o la un preț mai bun. Mulți dintre investitorii care achiziționează o locuință cu scopul de a o închiria dețin până la cinci proprietăți, în timp ce aceia care le cumpără cu scopul de a le revinde, dețin peste 10 locuințe, unii chiar 40.
Principalele zone de interes pentru investitori sunt regiunile de litoral de pe coasta Mării Negre din preajma stațiunilor Sunny Beach, Nisipurile de aur, Albena, Nessebar precum și zona cunoscutelor stațiuni de ski de la Bansko, Borovets și Pamporovo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.