Acasă În Lume Actor american, arestat pentru furtul unui colier

Actor american, arestat pentru furtul unui colier

DISTRIBUIȚI

Actorul american de comedie Andy Dick a fost arestat, vineri, la Los Angeles, şi eliberat pe cauţiune sâmbătă, după ce ar fi furat un colier, în valoare de 1.000 de dolari de la gâtul unui bărbat.

Andy Dick, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat, vineri seara, la Hollywood, sub acuzaţia de furt, dar a fost eliberat sâmbătă după ce a plătit o cauţiune de 25.000 de dolari. Autorităţile au stabilit ca o audiere în acest caz, în faţa unui judecător, să aibă loc pe 4 decembrie.

 

Poliţia din Los Angeles a refuzat să dea detalii despre arestarea lui Andy Dick, însă, potrivit site-ului tmz.com, actorul este acuzat de furtul unui colier în valoare de 1.000 de dolari, de la gâtul unui bărbat.

 

Actorul Andy Dick s-a mai confruntat în trecut cu probleme cu legea. În 2010, acesta a fost arestat în Huntington, statul american West Virginia, după ce a avut un comportament indecent într-un bar, apucând mai mulţi bărbaţi de organele genitale. De asemenea, în 2008, Andy Dick a fost arestat după ce a smuls tricoul unei adolescente într-un restaurant.

 

Andy Dick este cunoscut pentru rolurile din serialele „NewsRadio” şi „Aproape perfectă/ Less Than Perfect” şi din filme ca „Tipi simpatici/ Funny People” şi „Scufiţa Roşie 2/ Hoodwinked Too! Hood VS. Evil”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.