Acasă În Lume Atenționare de călătorie Republica Elenă – cod galben de precipitații și vânt...

Atenționare de călătorie Republica Elenă – cod galben de precipitații și vânt puternic

DISTRIBUIȚI

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă că Serviciul grec de Meteorologie a declarat cod galben de vreme nefavorabilă în perioada 10 — 11 februarie 2018. Sunt prognozate ploi abundente, furtuni, căderi de zăpadă și vânturi puternice, fiind afectate următoarele zone:

10 februarie 2018: insulele Ionice, vestul zonei continentale și al Macedoniei, Peloponez, Epir, Insulele Sporadice, Evia, insulele din nordul Mării Egee, Insulele Ciclade și Creta;

11 februarie 2018: Peloponez; insulele din estul Mării Egee; vestul zonei continentale și al Macedoniei; estul Macedoniei, Tracia, insulele Ionice, Epir, insulele din nordul Mării Egee, Macedonia Centrală, Tesalia.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106728875, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet http://atena.mae.ro și www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție și aplicația ‘Călătorește în siguranță’, care oferă informații și sfaturi de călătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.