Home În Lume „Bombardierul” jenant al Moscovei, Dmitri Rogozin, dă un nou recital de declarații...

„Bombardierul” jenant al Moscovei, Dmitri Rogozin, dă un nou recital de declarații belicoase

DISTRIBUIŢI

„Certărețul de serviciu” al Moscovei, Dmitri Rogozin, trimite noi săgeți spre București. Desprins parcă dintr-o comedie proastă, aceasta continuă retorica de bâlci și se arată tot mai conflictual la adresa Bucureștilor. Moscova nu confirmă, dar nici nu infirmă, ieșirile pubertine ale lui Rogozin.

Acesta s-a întrebat luni, pe contul său de Twitter, ‘câte pahare’ a băut președintele Traian Băsescu ‘pentru a prinde curaj înainte să închidă spațiul aerian al României pentru avionul nostru’. Chiar dacă Rogozin știe foarte bine că este pe lista de sancțiuni a UE ce vizează inclusiv libertatea de mișcare a acestuia în spațiul european. „Mă întreb câte pahare a băut Băsescu pentru a prinde curaj înainte de a închide spațiul aerian al României pentru avionul nostru?”, arată Dmitri Rogozin în postarea sa.

Postarea pe Twitter a lui Rogozin vine după de duminică președintele Traian Băsescu a declarat într-un interviu pentru opiniatimisoarei.ro că trebuie aflat câtă vodcă a consumat vicepremierul rus înainte de a afirma că va survola România la bordul unui bombardier pentru că nu a fost lăsat să tranziteze spațiul aerian al țării noastre. „În ceea ce îl privește pe Rogozin, la astfel de declarații eu nu pot avea decât o singură reacție. Trebuie aflat câtă vodcă a consumat înainte de a face aceste declarații. În rest, totul e o poveste tipic rogoziană, cu lipsă de respect pentru legislația internațională, cu lipsă de respect pentru orice altceva decât înseamnă Mama Rusia și tot acest pachet al unui politician pe care vremurile l-au depășit, iar el a rămas încă la modul de gândire al stalinismului. Ăsta e Rogozin”, a declarat Traian Băsescu.

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.