Acasă În Lume Nora sultanului din Brunei pantofi Louboutin cu diamante

Nora sultanului din Brunei pantofi Louboutin cu diamante

DISTRIBUIȚI

Fiul sultanului din Brunei, al treilea în ordine la tron s-a căsătorit în palatul tatălui său.
Invitaţii au avut ţinute încrustate cu pietre preţioase şi au purtat bijuterii uluitoare. Smaraldele au avut dimensiunea ouălor de prepeliţă, iar pantofii Louboutin aveau cristale.

Abdul Malik are 31 ani şi s-a căsătorit cu o tânără IT-istă de 22 ani, Dayangku Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah, în palatul tatălui său de 1.788 camere. Ceremonia a început pe data de 5 aprilie şi se va termina în ziua de 15 aprilie.

În 1984, statul Brunei își câștiga independența și se numea Brunei Darussalam Negara (Brunei, lăcașul de pace). În cinstea independenței, sultanul construia un palat cu 1788 camere, cupole de aur, un garaj pentru 800 de mașini, cel mai mare palat locuit din lume. Hassanal Bolkiah a devenit prim-ministru și ministru al Apărării și Finanțelor, comandant al forțelor armate, șef al poliției, conduce compania petrolieră și radiofuziunea națională, serviciile de informații, este șeful suprem al Islamului în Brunei. În același an, 1984, Brunei Darussalam devenea membru al Organizației Națiunilor Unite.

Sultanul din Brunei a studiat în Brunei, în Malaezia, la Kuala Lumpur și la Academia Militară Regală Sandhurst din Marea Britanie. În 1961 era numit prinț moștenitor, și era chemat în țară în 1967, înainte de a-și finaliza studiile la Sandhurst, când tatăl său a abdicat, în urma presiunilor britanice. Hassanal Bolkiah a fost încoronat sultan la 01 august 1968.

Deși i se permite să aibă 4 soții, în prezent are doar una. A avut 3 soții: prima, Pengiran Anak Saleha îi era vară și căsătoria era aranjată; a doua soție, Pengiran Isteri Hajah Mariam, a fost însoțitoare de bord și au divorțat în 2003; a treia soție a fost Azrinaz Mazhar Hakim, mai tânără cu 33 de ani, fostă prezentatoare Tv în Malaezia și au divorțat în 2010. Are 12 copii din cele 3 căsătorii, 5 fii și 7 fiice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.