Acasă În Lume Pupila lui Ilici a vrut să facă jocuri în PSD și acum...

Pupila lui Ilici a vrut să facă jocuri în PSD și acum presa internațională o critică pentru favorizare

DISTRIBUIȚI

Ca răspuns la criticile PSD-iștilor la adresa ei, deranjată în special de niște declarații ale apropiatului lui Liviu Dragnea și al prostituatelor de lux, Marius Pieleanu, comisarul european Corina Crețu a avut neinspirarea să posteze pe contul său de Facebook că „Pentru perioada 2021-2027, viitorul Buget European, m-am zbatut pentru mai multi bani pentru Romania, astfel incat aceasta sa beneficieze de inca 8 miliarde fata de actuala perioada de programare pentru investitii in interesul cetatenilor romani.
Cand reusesti, in ciuda plecarii celui de-al doilea mare contributor la Bugetul UE, Marea Britanie, sa obtii o crestere cu 10 la suta a fondurilor europene pentru tara ta, esti, cu siguranta, in slujba unor interese straine, nu-i asa?
Va las pe Dvs sa apreciati munca si loialitatea mea fata de Romania si Uniunea Europeana.” a conchis Crețu.

Imediat, publicația Politico a răspuns cererii lui Crețu și a apreciat loialitatea declarată a acesteia ca ridicând problema compatibilității acțiunilor ei cu normele și tratatele UE deoarece chiar pe site-ul Comisiei se spune că ”deși există un comisar trimis de fiecară țară membră UE, misiunea acestora este să apere interesele UE ca întreg, înaintea intereselor naționale”.

Corina Crețu a refuzat să răspundă publicației americane. O sursă din cadrul Comisiei a declarat pentru publicație că Crețu a sprijinit o formulă care concentrează resursele pe țările în dificultate, nu doar pe România, ci și pe Bulgaria, Grecia, Italia sau Spania.

Citește și : Corina Crețu face din nou de râs România trimițând funcționari europeni să-i spele rufele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.