Acasă În Lume Trump vrea uciderea jihadiștilor cu gloanțe înmuiate în sânge de porc. Berenghi...

Trump vrea uciderea jihadiștilor cu gloanțe înmuiate în sânge de porc. Berenghi a îngropat porci morți în locul oferit de Ponta pentru mega-moschee

DISTRIBUIȚI

Donald Trump a avut o reacție viruentă după atentatele din Barcelona. Președintele american a scris pe contul său de socializare: ”Studiaţi ce le-a făcut generalul Pershing, din Statele Unite, teroriştilor, atunci când îi prindea. Nu a mai fost teroare islamică radicală timp de 35 de ani!”.
Povestea la care a făcut referire Trump a fost cea potrivit căreia generalul John J. Pershing, în războiul americano-filipinez din 1900, ar fi dispus executarea a 49 de prizonieri musulmani filipinezi cu gloanțe înmuiate în sânge de porc. El ar fi ordonat apoi îngroparea trupurilor înfășurate în piei de porc. Pershing l-ar fi eliberat pe cel de-al 50-lea prizonier pentru a le povesti cele întâmplate celorlalți rebeli. Speriați, aceștia ar fi depus armele. Istoricii susțin, însă, că așa ceva nu s-a întâmplat.

Pershing a povestit în autobiografia sa că trupurile unor rebeli Moro ar fi fost îngropate în mod public în același mormânt cu un porc mort, ceea ce ar fi urmat de transferul sufletului în iad. Pershing a adăugat că „nu a făcut nicio plăcere armatei să ia asemenea măsuri”. Ideea lui Trump este excelentă pentru că jihadiștii se aruncă în aer fiind siguri că astfel ajung în rai unde îi așteaptă x+1 virgine și mult alcool. Dar dacă sunt spurcați cu sânge de porc, iadul îi mănâncă.

Acum doi ani, fostul președinte Traian Băsescu afirma că proiectul construcției mega-moscheei și al unei unversități pentru 6.000 de studenți arabi în București ar putea genera un risc major de securitate pentru România: „Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri români eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic.” Băsescu i-a transmis un mesaj și muftiului Muurat Iusuf: „Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală? Erdogan să propovăduiască islamismul în Turcia, nu într-o ţară creştin-ortodoxă”, a mai scris Băsescu, întrebându-se ironic dacă premierul Victor Ponta nu s-a operat cumva la cap în loc de picior.
Și fostul luptător în patru războaie cu Legiunea străină, activistul Cătălin Berenghi fin cunoscător de pe câmpul de luptă al extremiștilor religioși, se opune construirii mega-moscheii în București. Acesta a adus purceluși vii să pască pe terenul din Expoziției dat cadou de Victor Ponta comunității musulmane din România și a îngropat mai multe carcase de porc în pământ, după care a montat peste 600 de cruci pe locul unde Erdogan vrea să construiască cea mai mare moschee din Europa deși în sectorul 1 trăiesc doar 952 de musulmani.

Citește și Tudorache despre mega-moschee: Firea trebuie să facă referendum. Arăboaica Denise Rifai: comunitatea musulmană nu primește bine această dezbatere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.