Acasă Life Băile de nămol pot fi miraculoase

Băile de nămol pot fi miraculoase

DISTRIBUIȚI

Băile cu nămol au numeroase întrebuințări curative. De la afecțiunile reumatice, osoase până la detoxifierea completă a organismului, tehnica poate fi considerată și unul dintre secretele tinereții.
Efectele ședințelor cu nămol sunt relaxarea musculară completă, îndepărtarea durerilor osoase, îmbunătățirea circulației sângelui și refacerea pielii ridate și îmbătrânite, informează medindia.net.
Produsul utilizat în ședințele de relaxare provine din zona Mării Moarte.
Acest produs este bogat în magneziu, fier, zinc și selenium, iar combinația lor tratează cu succes afecțiunile osoase și are rol în detoxifierea completă a organismului.
După deschiderea porilor, nămolul se aplică pe întreg corpul, iar timp de 30 de minute va fi lăsat să acționeze în profunzime. Se îndepărtează cu apă caldă și se masează întregul corp cu ulei esențial de levănțică.
Întărește sistemul imunitar al organismului, iar nămolul folosit la băile relaxante îndepărtează celulele moarte de la nivelul pielii, fiind considerat și un secret al tinereții.
Tenul va fi curat, catifelat, iar dacă tehnica se repetă cu regularitate, ridurile care trădează vârsta vor dispărea în doar o lună de ședințe de împachetări cu nămol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.