Home Life Cea mai frumoasă româncă din lume

Cea mai frumoasă româncă din lume

DISTRIBUIŢI

Natalia Oneț este cea mai frumoasă românca din lume, care urmează să ne reprezinte țara în cea mai importantă competiție Worlda de frumusețe Miss World 2015

În urma selecției naționale Miss World România 2015, organizată în data de 19 octombrie în capitală de către agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss World România în țara noastră, Ioana Natalia Oneț a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiției Miss World 2015, competiție care se desfășura în acest an în Sanya — China, paradisul tropical al Chinei, celebrând a 65-a ediție, în perioada 21 noiembrie — 20 decembrie 2015.

Marea finală va avea loc în data de 19 noiembrie în cadrul ‘The Beauty Crown Grand Theatre’ în Sanya — China. În competiție vor fi prezente aproximativ 118 candidate din tot atâtea tari, marele premiu fiind în valoare de 100.000 de dolari americani.

Ca o premieră mondială în cadrul competițiilor internaționale de frumusețe, din acest an președinta competiției doamna Julia Morley a eliminat proba costumelor de baie declarând că își dorește ca Miss World să se departajeze de alte competiții internaționale de frumusețe, punând mai mare preț pe inteligența și personalitatea candidatelor decât pe frumusețea lor.

(Sursă: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2879626/Miss-World-hanging-bikini-Pageant-reveals-famous-swimsuit-round-removed-competition-2015.html)

Natalia Oneț are 26 de ani, 1.76 m înălțime iar dimensiunile sale sunt 89-60-90, este născută în Satu Mare însă locuiește de mulți ani în București.

Natalia a practicat scrima, spada și floreta timp de patru ani, este pasionată de călătorii, psihologie, schi, echitație și înot, însă cel mai mult iubește copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizației Miss World România, implicându-se activ în timpul său liber în diverse proiecte caritabile și în susținerea activității umanitare a organizației și anume ajutorarea copiilor cu probleme, implicată în special în proiecte de caritate alături de Casa Speranței și alte orfelinate din țară.

Natalia a absolvit Facultatea de Biologie cu specializarea Ecologie și Protecția mediului din cadrul Universității București și masteratul în turism în cadrul aceleași instituții. Ca și planuri de viitor Natalia își dorește o carieră în televiziune, având în trecut câteva colaborări ca și asistenta tv care au făcut-o să îndrăgească acest domeniu de activitate.

Ca și experiență în domeniul modelingului și al competițiilor de frumusețe, Natalia are un portofoliu extrem de bogat. De la vârsta de 15 ani a câștigat titlul Miss Boboc la Colegiul Național ‘Doamna Stanca’ din Satu Mare, locul al treilea în cadrul Miss Universe România 2009, marele premiu în cadrul Miss Hostess 2011 și marele premiu Miss Tourism România 2013. Până în acest moment Natalia a avut numeroase pictoriale, apariție în FHM, a fost imaginea designerilor Mexton, Clară Rotescu și Oana Savescu, a prezentat pentru mai mulți designeri printre care Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza și Amato — unul dintre designerii care creează ținutele pentru Lady Gaga. De asemenea a fost personaj principal în câteva videoclipuri ale celor de la 3rei Sud Est, Residence Deejays & Frissco și Flo Rida.

‘De când eram mică am visat să fiu pe scena Miss World, motiv pentru care încă nu îmi vine să cred că visul meu e pe cale să devină realitate. Onoarea de a câștiga titlul Miss World România 2015 și șansa de a reprezenta România în cadrul celei mai importante și prestigioase competiții de frumusețe din lume vor face categoric că această experiență să fie de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experiența din viața mea.

Responsabilitatea pe care o am în acest moment, promovând România și turismul României în China și în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul din China. Voi încerca să egalez performanta Ioanei Boitor, sătmăreancă și ea, care s-a clasat pe locul 2 câștigând titlul First Runner-up în cadrul ediției din 2006 a competiției Miss World.

Le sunt profund recunoscătoare și le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut de la bun început, familiei mele pentru încredere și suport, agenției ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune și onoare dar și celor de la Bella Sposa și Geta Marin Academy pentru ajutorul acordat.’ — ne-a declarat Natalia Oneț — Miss World România 2015

‘Natalia Oneț este una dintre cele mai mature, frumoase, ambițioase și inteligente ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 16 ani de activitate, cea mai frumoasă românca din lume în acest moment. Natalia are frumusețea, experiență, carisma, inteligența și calitățile necesare, pentru a reprezenta România cu onoare în China și chiar de a câștiga această competiție, având deplină încredere în potențialul ei!

Natalia este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu și să promoveze valorile României peste hotare!’ — ne-a declarat dl. Ernest Hadrian Bohm reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss World România.

Toți românii sunt invitați să urmărească evoluția Nataliei din perioada 21 noiembrie — 20 decembrie 2015 din China, vizitând pagina și susținând să oficială de Facebook ‘Miss World România’ — www.facebook.com/miss.World.romania.fan.page — pagina unde vor putea vota România și vor putea vedea cele mai noi și mai fierbinți poze postate zilnic.

Avem nevoie de cât mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea românilor pentru a o susține pe Natalia în cursa pentru câștigarea coroanei Miss World 2015! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției din China!

În acest an în premieră absolută, în cadrul competiției Miss World au fost acceptate în competiția mondială și 2 candidate cu vârsta peste 25 de ani, și anume Natalia Oneț în vârsta de 26 de ani reprezentând România și Giovanna Cordeiro în vârsta de 26 de ani reprezentând Paraguay. Se presupune că din 2016 competiția Miss World va mări limita de vârsta a concurentelor admise în competiție până la 27 sau 28 de ani.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE MISS WORLD

Miss World România, licența a agenției ExclusivEvent, este competiția care desemnează reprezentanta României în finala mondială Miss World.

Miss World — http://www.missworld.com/ — este clasată între cele patru competiții Worlde de frumusețe majore din punct de vedere al prestigiului, importanței și amplorii evenimentului, ‘The Big Four Major Pageants’ — Miss Earth, Miss World, Miss Universe și Miss World (ordine alfabetică) fiind considerate cele mai importante competiții de frumusețe la nivel mondial — http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Four_World_beauty_pageants

Sub deviza ‘Beauty with a Purpose’ (Frumusețe cu un scop), câștigătoarele Miss World militează pentru drepturile copiilor și derulează campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din întreaga lume.

Dintre toate competițiile World de frumusețe Miss World are cea mai activă campanie socială pe toate continentele și cel cel mai puternic mesaj social, având la activ donații făcute de peste 1 milion de usd — www.beautywithapurpose.com

Istoria Miss World se întinde de mai mult de o jumătate de secol de pasiune și energie a concurentelor din întreaga lume, care au încercat să contribuie la societatea globală. http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_World

Creat în Marea Britanie, competiția Miss World a fost organizată pentru prima dată în anul 1951, fiind prima competiție World de frumusețe majoră organizată la nivel mondial și cea mai longeviva competiție Worlda de frumusețe în acest moment.

Prima câștigătoare a unei competiții World de frumusețe majore din istorie și anume a titlului Miss World 1951 a fost suedeză Kiki Haakonson, fiind de altfel la acea vreme prima concurentă dintr-o competiție de frumusețe care a purtat un costum de baie format din două piese, la momentul respectiv (1951) acest lucru fiind tratat ca un act de mare curaj.

În 1986 celebra actrița Hale Berry a reprezentat SUA la Miss World. Nu a câștigat competiția, dar peste ani, munca i-a fost recompensată cu un trofeu Oscar. O altă actriță celebră și-a făcut debutul în showbizz, participând la Miss World în 1994. Frumoasa Aishwarya Rai a câștigat odată cu titlul Miss World, admirația lumii întregi, devenind în timp una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Bollywood.

Finala Miss World 2015 va avea loc în Sanya — China în perioada 21 nov — 20 decembrie 2015.

Ultima reprezentantă a României în competiția Miss World a fost timișoreanca Bianca Fanu — Miss World România 2014.

Ioana Valentina Boitor câștigătoarea First Runner-up (Locul 2) în Miss World 2006 este cea mai bună clasare a României în întreaga istorie a celor patru competiții internaționale de frumusețe majore.

Ernest Hadrian Bohm

President

Miss World România

General Director

Exclusiv Event Company

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.