Acasă Life După 5 ani de relație, Elena Udrea este la Sulina să-și cunoască...

După 5 ani de relație, Elena Udrea este la Sulina să-și cunoască soacra

DISTRIBUIȚI

Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia unde este îngrijitoare și pe lângă iubitul Elenei Udrea femeia mai are încă o fată și un băiat.

Elena Udrea povestea în toamna anului trecut că nu și-a cunoscut niciodată soacra, cu toate că e împreună cu Adrian de aproape 5 ani. Când soacra ei se afla în România, fosta politiciană era fugită în Costa Rica, iar femeia plecase deja în Italia, când Elena Udrea s-a întors în țară.

„Nu mă cunosc cu soacra mea, așa au fost lucrurile. Ea este plecată din țară, locuiește în Italia, eu am fost plecată doi ani. Când a venit ea aici, eu nu eram, de când am venit eu, a fost chestia asta cu COVID-19 și nu a apucat să vină. Deci nu o cunosc, o văd doar pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată pentru că a crescut frumos doi băieți (sic! nimic de sora lui Alexandrov), aștept să ne cunoaștem, sunt sigură că va fi ok.”, spune Udrea în 2020.

Zilele acestea, Elena Udrea, Adrian Alexandrov și fetița se află în vizită la Sulina pentru ca fetița și politiciana să o cunoască pe bunica paternă. Cititorii CURENTUL au surprins-o pe Elena Udrea pe faleza din Sulina. Interesant ar fi de aflat dacă după atâta lux din bani nemunciți, blonda mai poate locui într-un apartament obișnuit ca cel pe care îl deține familia Alexandrov la Sulina.

4 COMENTARII

    • Nu este vorba de venin,dar acel sentiment de frustare pe care il simt foatre multi romani care vad cum niste hoti care s-au considerat stapani Romaniei au furat tara asta fara nici un fel de remuscare sau scrupul si au primit pedepse cu suspendare(aia care au primit)pentru ca multi au fost gasiti nevinovati de justitia din Romania.
      E ca in cazul in care doi oameni cu aceleasi capacitati fizice si intelectuale au de ales intre:sa fie corect si sa aiba incredere in justitia din Romania si doi:sa iti bagi picioarele in ea de lege si sa furi,sa intri in politica folosindute de partid ca un scut in fata legi atunci cand esti prins,sa mituiesti,ect,iar rezultatul se cunoaste celui capabil si cinstit nu ii ramane alta sansa decat sa mearga in alte tari unde culmea este tratat mai omeneste decat a fost tratat de conationali lui,iar hotul se lafaie in bani furati de la stat si tu spui ca romanul ala care a crezut in dreptate nu are voie nici macar sa ii spuna hotului hot pentru ca asta inseamna ca are un caracter mic,frustrat si plin de ura.
      Eu nu am nimic cu nimeni dar acei peste cinci milioane de romani care muncesc in strainatate nu sunt putini si nu au plecat departe de casa si familiile lor de nebuni ci au avut ei un motiv serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.