Acasă Dezvăluiri Horia Georgescu pozat pe iaht la Saint-Tropez

Horia Georgescu pozat pe iaht la Saint-Tropez

DISTRIBUIȚI

În 2015, fostul șef al ANI, Horia Georgescu a fost arestat de DNA alături de alți 11 funcționari ai statului pentru un presupus prejudiciu produs bugetului statului român în cuantum de 84.588.304 euro (304.837.796 lei) pentru abuz în serviciu. Patru ani mai târziu, după decizia CCR care lăsa fără conținut infracțiunea de abuz în serviciu, Horia Georgescu este achitat definitiv de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție, după ce la fond, primise o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare.  Urmărit internațional, fostul deputat PSD Cristian Rizea face dezvăluiri senzaționale din Republica Moldova unde s-a refugiat, prezentând o fotografie cu Horia Georgescu pe un iaht la Saint Tropez. Prețul de închiriere pentru un astfel de iaht pleacă de la 20.000 de EURO săptămânal și poate depăși 100.000 de EURO, în funcție de facilități: dimensiuni, numărul de camere, posibilitatea aterizării cu elicopterul etc.

„In mainile cui credeti ca au lasat smecherii de la Loft ( care au revenit la Bucuresti) yachtul pe care l-au inchiriat in Saint-Tropez?
Chiar in mainile lui Horica Georgescu atarnatorul de la mesele si din vacantele petrecute alaturi de cei care au furat Romania !
In fotografia realizata joi 12 august ii puteti vedea pe Horica si nelipsitul pahar de sampanie Armand de Brignac ,alaturi de sotia sa ,pe yachtul ancorat la Pampelone Beach in Saint-Tropez!
Horica noi stim ca Dragos Dobrescu si Dan Moldoveanu ti-au aranjat sa fii achitat in dosarul ANRP dar acum poti sa ne spui totusi cat cascaval ai halit de la Valentin Visoiu pentru retrocedari?
Asta asa intre noi ,ca nu ne aude nimeni …”, scrie pe Facebook fostul deputat Cristian Rizea.

ICCJ a lăsat nesoluţionată latura civilă a cauzei.

„Înlătură dispoziţia vizând anularea Deciziei nr.4764/FF/25.09.2008 a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul A.N.R.P. de emitere a titlului de despăgubire în favoarea intimaţilor Vişoiu Valentin (pentru cota de 71%), Manole Gheorghe Adrian (pentru cota de 12%) şi Barbu Florin Şerban (pentru cota de 17%), în cuantum total de 375.050.942 lei, a titlurilor de conversie nr.942/29.09.2008 emis în favoarea intimatului Barbu Florin Şerban, nr.943/29.09.2008 emis în favoarea intimatului Manole Gheorghe Adrian şi nr.944/29.09.2008 emis în favoarea intimatului Vişoiu Valentin, precum şi dispoziţia vizând repunerea părţilor în situaţia anterioară şi restituirea, în cotele procentuale mai sus menţionate, de către intimaţii Vişoiu Valentin (71%), Manole Gheorghe Adrian (12%) şi Barbu Florin Şerban (17%) a sumei de 375.050.942 lei către partea civilă Statul Român prin Ministerul Finanţelor”, se mai arată în încheierea de şedinţă.

Au fost menţinute măsurile asigurătorii dispuse anterior asupra bunurilor inculpaţilor, urmând ca statul să se judece pe parte civilă pentru recuperarea banilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.