Acasă Life Elena Udrea nu fuge după Bica în Costa Rica, ci face un...

Elena Udrea nu fuge după Bica în Costa Rica, ci face un copil

DISTRIBUIȚI

Update ora 11.55: Elena Udrea a dezmințit știrea dată de Antena 3 că e însărcinată

Elena Udrea are 44 de ani și o condamnare de șase ani cu executare în dosarul Gala Bute. Imediat ce s-a aflat că prietena ei Alina Bica a plecat în Costa Rica să-și facă un cabinet de avocatură, în țara din care o extrădare durează și opt ani, lumea spunea că și Udrea va pleca după ea să practice aceeași meserie, faptul că cele două nu vorbesc spaniola, părându-li-se nesemnificativ. Însă iată că fostul ministru al Dezvoltării a ales un alt drum în viață: Elena Udrea este însărcinată. Politiciana a aflat recent că este gravidă, în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București. Udrea este la a treia încercare de acest gen, tatăl copilului fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, transmite jurnalista Antena 3, Ana-Maria Bujor.
Conform legii, executarea pedepsei poate fi amânată în cazul femeilor atunci când o condamnată este gravidă sau are un copil mai mic de un an. În aceste cazuri, executarea pedepsei se amână până la încetarea cauzei care a determinat amânarea.
Așadar chiar dacă pedeapsa va deveni definitivă, Elenei Udrea i se poate amâna cu un an și câteva luni executarea acesteia iar dacă legea PSD privind grațierea va intra în vigoare în acest timp, Udrea poate scăpa de jumătate din pedeapsă sau chiar de executare, condamnații având copii cu vârsta de până la 14 ani beneficiind de grațiere parțială a pedepselor.

Dacă însă Udrea nu va obține amânarea executării pedepsei, copilul s-ar putea naște în detenție și va rămâne alături de mama sa în penitenciar până împlinește vârsta de un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.