Acasă Actualitate Fiul lui Gabriel Oprea la plajă, accesorizat cu zeci de mii de...

Fiul lui Gabriel Oprea la plajă, accesorizat cu zeci de mii de Euro. Disperat, tati l-a băgat pe agramat la Ministerul Agriculturii

DISTRIBUIȚI

Gabriel Oprea Jr., fiul fostului vicepremier și ministru al Afacerilor Interne, și soția lui, Davida, au pășit pe plajă la Mamaia. În zonă, cei doi au ajuns cu un Audi Q7 S Line, al cărui preț ajunge chiar și la 200.000 de euro, în funcție de dotări.
După ce a parcat, fiul fostului vicepremier a coborât primul din mașină și, ca un adevărat gentleman, s-a dus și i-a deschis portiera soției, care a ieșit din bolid ca o regină. Oprea Jr. era dotat cu un ceas de firmă, Audemars Piguet, modelul Royal Oak Offshore Diver, care valorează în jur de 30.000 de euro, geantă de plajă Louis Vuitton Kasai Clutch, ce costă 1.100 de euro, șort de baie Burberry, care valorează 270 de euro, papuci Gucci, al căror preț de catalog ajunge la 300 de euro.”, scriu jurnaliștii de la CANCAN. Pe larg AICI.
Oprea Jr. are și un Lamborghini, anunţându-i amicii printr-o postare pe paginile de socializare. Recent, el a pus pe instastory o fotografie cu un Lamborghini Huracan LP 640-4, cu comentariul “coming soon” (“vine în curând”).
Cu toate că se scaldă în bani, Gabi Oprea mai cunoscut ca generalul Izmană a încercat să-și angajeze beizadeaua în vârstă de 23 de ani la Ministerul Agriculturii. Detalii aici. 

Supărat că s-a aflat informația angajării fără concurs în aparatul de stat, amuzantul Oprea a scris pe Facebook că fiul său este atacat de servicii.

Generalul Izmană a fost acuzat că s-a folosit de infrastructura Armatei în interes personal: „Dumnealui, în calitate de ministru (al Apărării, între 2009 și 2012 – n.red.), a simțit nevoia unui dispozitiv de securitate mai dezvoltat, care angaja resurse la fel ca la Ministerul de Interne. În deplasările sale în scop politic a folosit din plin resursele Armatei. În perioada respectivă bugetul Apărării era dezechilibrat, insuficient. Ca să folosești banii din buget pentru deplasări cu elicopterul în scop politic în repetate rânduri denotă anumită atitudine față de sistem. Ministrul aprobă zborurile de instrucție. Problema e că cel care utilizează acel zbor participă la alte misiuni. Depinde de aparatul cu care se zboară. Echipajul derulează aceleași activități și la transportul de persoane și la echipaje. Aceste date pot fi accesate de către organele de anchetă. Un zbor cu persoane… ministrul trebuie să aprobe urcarea la bord a persoanelor civile din afara ministerului”, a declarat fostul ministru al Apărării Corneliu Dobrițoiu la  „24 de minute” la digi24.ro.

Citește și Fiul lui Gabriel Oprea nu știe să scrie corect.

Foto: CANCAN

3 COMENTARII

 1. “Romania poate deveni competitiva
  numai daca isi va dezvolta continuu
  INTELIGENTA colectiva si va dispune
  pentru valorificarea acesteia de un
  MANAGEMENT PUBLIC AUTOHTON
  performant exercitat, de catre oameni doxati
  de ONOARE si de CARACTER, in conditii de
  maxima MORALITATE.”
  IOAN PUSCASU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.