Acasă Politic Când Vlad Voiculescu a vrut să se implice în campania de vaccinare,...

Când Vlad Voiculescu a vrut să se implice în campania de vaccinare, Cîțu nu l-a lăsat

DISTRIBUIȚI

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu descrie campania de vaccinare drept „un eşec”, subliniind că premierul Florin Cîţu şi secretarul de stat Raed Arafat „trebuie să răspundă” pentru rezultatele campaniei de vaccinare.
„Se vorbeşte despre obligativitatea vaccinării, în condiţiile în care nicăieri în Europa nu se introduce această obligativitate decât pentru cadrele medicale. Mi se pare firesc să vrei să mergi la spital şi să nu te infectezi de la cei care ar trebui să-ţi salveze viaţa, este un lucru de bun simţ şi de minimă logică”, a declarat Emanuel Ungureanu, duminică seară, într-o intervenţie telefonică la România Tv. El consideră că „prin exemplul personal, din om în om”, oamenii pot fi convinşi de beneficiile vaccinării anti-COVID. El a acuzat că autorităţile au eşuat campania de vaccinare, reclamând numărul mare de vaccinuri cumpărate şi puţine teste. În opinia lui Emanuel Ungureanu, „domnul Arafat şi domnul Cîţu trebuie să răspundă” pentru rezultatele campaniei de vaccinare. „Din lipsă de informare, din păcate, autorităţile s-au decredibilizat în faţa oamenilor. Şi aici aş vrea să spun un lucru important: s-au cumpărat 120 de milioane de vaccinuri. Această campanie de vaccinare şi această campanie de informare a fost coordonată de către domnul Cîţu şi de către domnul Arafat. Şi aici clar, a fost un eşec, pentru că dacă cumperi 120 de milioane de doze de vaccinuri în condiţiile în care ştii sigur că nu aveai cui să-i dai, nici măcar patru doze de vaccin dacă ar fi fost pe fiecare cetăţean român vaccinabil şi tot erau mai multe vaccinuri cumpărate. S-ar fi putut cumpăra mai multe teste, se putea testa gratuit mult mai mult. (…) Când domnul Vlad Voiculescu a vrut să aibă un cuvânt de spus în vaccinare, domnul Cîţu a spus că se ocupă el de campania asta, punct. Deci aici s-au împărţit lucrurile cât se poate de clar”, a adăugat reprezentantul USR-PLUS

2 COMENTARII

  1. dl Ungureanu spune, deseori, trăsnăi; le „știe pe toate” și nu cred că i-ar displăcea să fie ministru la sănătate (sper că așa ceva nu se va petrece). a uitat din listă foarte mulți, dar pe lângă Cîțu, Arafat, Rafila, Gheorghiță pe alții de ce nu adaugă? are memorie selectivă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.