DISTRIBUIȚI

Fostul servitor al lui Miron Cosma, Gabriel Oprea, acuză un atac de tip securistic asupra familiei sale. ”Fiul meu, care va implini in curand 23 de ani, este atacat in presa, pe tiparul “intelligence”, in legatura cu un concurs pentru angajare,” susține fostul vicepremier într-o postare pe pagina personală de Facebook.

În presă s-a scris că Gabriel Marin Oprea, fiul lui Gabriel Oprea ar vrea să se angajeze consilier debutant la Ministerul Agriculturii. El s-ar fi înscris la un concurs de angajare şi ar fi și trecut de prima probă.

”Despre “inteligenti”

Fiul meu, care va implini in curand 23 de ani, este atacat in presa, pe tiparul “intelligence”, in legatura cu un concurs pentru angajare.
Informez opinia publica asupra faptului ca fiul meu si-a terminat scoala, a absolvit Liceul American si ulterior Universitatea Romano-Americana si are dreptul, ca orice om, sa munceasca. Este important de precizat ca el nu s-a inscris sa candideze pentru vreo functie de secretar de stat sau de director la Ministerul Agriculturii, ci pentru o functie de la baza ierarhiei profesionale, de debutant, prin concurs.

Este atacat pentru ca e fiul meu, iar eu le-am propus, recent, politicienilor din partidele “intelligence” sa-si scoata gradele la vedere pentru ca romanii sa voteze in cunostinta de cauza.
Recunoastem, cu totii, in acest tip de atac – la familie – exact stilul celor despre care vorbim: inteligent!

Opinia publica trebuie sa stie cum ajung sa se “intample” astfel de stiri.

Nicio problema, mergem inainte, respectam legea si ne batem sa facem lumina in Romania!”, susține Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook.

Generale, dacă e adevărat că serviciile se opun intrării lui fiu-tu în sistemul de stat înseamnă că interesul național o cere, așa cum ne-ai învățat tu. Să se retragă domn’e!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.