Acasă În Lume LIVE: Laura Codruța Kovesi este audiată pentru funcția de Procuror Șef al...

LIVE: Laura Codruța Kovesi este audiată pentru funcția de Procuror Șef al Parchetului European

DISTRIBUIȚI

Laura Codruța Kovesi este audiată, în acest moment, în ședința comisiilor LIBE și CONT din Parlamentul Europei, în timpul căreia sunt audiați candidații la funcția de procuror șef european. Kovesi a fost ultimul candidat audiat, după ce președintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, a tras ordinea la sorți.

Laura Codruța Kovesi a explicat, în Comisia LIBE din Parlamentul European, că în calitate de procuror-șef al DNA a gestionat cazuri extrem de importante și tocmai de aceea ea este obișnuită să lucreze sub presiune.

”Am experiență îndelungată în coordonarea echipelor mari, sunt obișnuită să lucrez în situații de stres și de presiune publică. Pentru mine recuperarea daunelor este cea mai importantă. În mandatul meu, DNA a pus sechestru pe bunuri în valoare de peste 2 miliarde de euro. Am identificat diferite tipoogii de fraude financiare, ceea ce mă va ajuta să iau decizii strategice.

LIVE FB LIVE din Parlamentul European: audierea celor trei candidați pentru funcția de procuror-șef al Parchetului Uniunii Europene

FB LIVE din Parlamentul European: audierea celor trei candidați pentru funcția de procuror-șef al Parchetului Uniunii Europene

Publicată de Parlamentul European, Biroul de Informare în Romania pe Marţi, 26 februarie 2019

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.