Acasă Life Iată 3 din cele mai populare jocuri EGT

Iată 3 din cele mai populare jocuri EGT

DISTRIBUIȚI

Dezvoltarea cazinourilor online depinde nu doar de banii pe care sunt dispuși operatorii să îi investească ci și de profesionalismul furnizorilor de jocuri. Un site de jocuri de noroc care deține un portofoliu de produse de calitate este mult mai credibil decât unul care le oferă clienților jocuri realizate de furnizori mai puțin pregătiți.

În industria de gambling, cazinourile și furnizorii de jocuri depind unii de alții. Dacă nu ar exista platformele de jocuri de cazino, companiile software care creează jocuri nu ar avea pentru cine munci, iar cazinourile nu ar avea ce să le ofere jucătorilor dacă nu ar exista produsele realizate de furnizori. Așadar, este în interesul ambelor părți să dispună de materiale cu un grad profesional înalt.

Unul dintre cei mai mari furnizori de jocuri de cazino este compania EGT Interactive (Euro Games Technology) din Bulgaria, care a început să activeze în domeniu în anul 2003. După doar 2 ani de la start, bulgarii au deschis birouri și în România.

Acum, peste tot vei găsi numele companiei afișat EGT Interactive – Amusnet Interactive, ca urmare a unui proces de rebranding care a avut loc în 2022. Bulgarii produc toate categoriile de jocuri pentru cazinouri online, iar unul dintre avantajele importante ale jocurilor create de ei se referă la jocurile EGT gratis pe care le găsești în cazinourile online.

EGT – Amusnet Interactive au aproximativ 240 de titluri de produse care sunt distribuite către peste 500 de cazinouri online la nivel global, inclusiv în România. O mare parte din produsele bulgarilor sunt sloturile, care acoperă toate categoriile și temele pe care ți le poți imagina. Iată care sunt 3 din cele mai populare jocuri EGT:

Clasice

Sloturile clasice sunt create după modelul primelor jocuri de aparate din cazinourile fizice din urmă cu câteva decenii. EGT a reprodus designul retro al jocurilor de păcănele de odinioară pentru a le da posibilitatea jucătorilor din epoca modernă să joace exact ca în vremurile de demult. Pot fi numite și old school slots.

Din categoria sloturilor clasice fac parte titluri precum Casino Mania, Retro Style, Shining Crown, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Route of Mexico ș.a. La oricare dintre jocurile enumerate anterior vei observa un mod de joc simplu, un design cu 3 role și 1 până la 3 linii de plată. Simbolurile clasice precum numere, semne ale cărților de joc, jokeri, clopoței, trifoi sunt nelipsite, bineînțeles.

Jocurile EGT deși păstrează aspectul retro, modernul se regăsește în performanța jocului. Nu trebuie să te lași păcălit de aspectul vechi al păcănelelor clasice pentru că sloturile cu temă clasică rulează la viteză foarte bună, nu vei întâlni sincope și totul este la cea mai înaltă calitate.

Fie din nostalgie, fie din curiozitate, jucătorii caută foarte mult sloturile cu temă clasică, retro.

Jocuri cu fructe

30 Spicy Fruit, 100 Super Hot, 100 Power Hot, Fruity Time, Fruits & Gold sunt doar o mică parte din sloturile cu fructe produse de EGT. Lămâi, portocale, prune, pepene roșu, cireșe, struguri, steluțe, clopoței, mere din aur sunt simbolurile gustoase și colorate pe care le vei întâlni în oricare din jocurile cu fructe realizate de compania bulgară.

Grafica este modernă, simbolurile sunt atât de realist reprezentate încât ai impresia că vezi pe ecran fructe adevărate, sunetul este în ton cu imaginile jocului, iar butoanele și meniul jocurilor sunt foarte intuitive.

Pe site-ul EGT Interactive vei găsi nenumărate sloturi cu fructe și le poți testa pe toate după bunul plac, fiecare joc având o variantă demo.

Sloturile cu fructe sunt, de asemenea, printre primele tematici pe care le-au avut aparatele de jocuri din trecut. Regulile de joc sunt asemănătoare cu ale celorlalte sloturi. Atunci când alegi un slot cu fructe acordă o atenție deosebită ratei de plată și volatilității. Acestea sunt două funcționalități foarte importante de care trebuie să ții cont mereu. Rata de plată trebuie să fie cât mai mare, iar volatilitatea cât mai scăzută.

Șeptari și Fructe

În comparație cu jocurile de păcănele cu fructe, cele din categoria “Șeptari și Fructe” diferă prin existența simbolurilor 7 și BAR. Cele două simboluri au, de obicei, funcția Wild sau Scatter, ceea ce înseamnă că multiplică banii pe care i-ai câștigat (Scatter) sau ajută la crearea unei combinații câștigătoare (Wild ține locul unui simbol).

În portofoliul EGT există astfel de jocuri cu titluri precum: 5 Dazzling Hot, 100 Bulky Fruits, 40 Power Hot, Art of Gold, Burning Hot, Flaming Hot. Aceste jocuri au diverse configurații. Iată de exemplu cum este prezentat Flaming Hot: 6 role, RTP de 95.83%, volatilitate 3, disponibil atât pe mobil cât și pe desktop.

Sloturile cu șeptari și fructe sunt simple, dar interesante și nu te lasă să te plictisești. La fel ca și la celelalte tipuri de păcănele, este vital să ții cont de rata de plată și de volatilitate.

Concluzie

Sloturile clasice, cu fructe și șeptari ocupă un loc important în gama de produse a tuturor companiilor producătoare de jocuri de cazinou din simplul motiv că sunt atractive, prezintă interes mare în rândul jucătorilor. Întotdeauna vor exista persoane nostalgice care vor dori să recreeze timpurile de demult și persoane curioase să experimenteze jocurile din urmă cu câteva decenii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.