Home Life Peste 50 de piese de teatru în această săptămână, în Capitală

Peste 50 de piese de teatru în această săptămână, în Capitală

DISTRIBUIŢI

Festivalul Național de Teatru Independent (FNTi) aduce în fața spectatorilor bucureșteni, pe parcursul întregii săptămâni, până duminică, 56 de spectacole, workshop-uri și prezentări de cărți de teatru.

Festivalul — care a început cu un preview, în weekend, în care au fost prezentate două spectacole la Godot Cafe — „Cântec de leagăn”, regia Carmen Lidia, și „Orice pentru tine, Trilogie Americană 1”, regia Doina Antohi — s-a deschis luni, la Teatrul Unteatru, cu spectacolul „Dreaming Romania”, regia Mihai Pintilei și Radu Horghidan, producție a Teatrului Fix din Iași, piesă câștigătoare a marelui premiu la prima ediție a evenimentului.

„În festival s-au înscris peste 100 de spectacole. Au fost selectate 56 de spectacole din toată țara, inclusiv de la Chișinău, care se joacă în zece spații independente din Capitală, plus Sala Media a Teatrului Național ‘I.L. Caragiale’, care a fost închiriată pentru un spectacol care avea necesități tehnice mari mari — ‘Advertego’, produs de Varoterem Projekt din Cluj-Napoca”, a declarat actrița Simona Cuciurianu, unul dintre organizatorii festivalului.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.