Acasă Life Regizorul Chris McKay vorbește despre o continuare a filmului Renfield

Regizorul Chris McKay vorbește despre o continuare a filmului Renfield

DISTRIBUIȚI

Regizorul Chris McKay a vorbit despre o continuare a filmului Renfield, în care Nicolas Cage joacă rolul Contelui Dracula. Chiar dacă Renfield a fost un eșec la box office, McKay se arată optimist că filmul Renfield 2 poate apărea. El a anunțat însă și ceva schimbări în privința scenariului.

Chris McKay a confirmat că a avut o discuție cu Nicolas Cage, iar acesta i-a mărturisit că e dornic să își păstreze rolul de Dracula. „Dracula este încă în viață și, în cele din urmă, s-ar putea întoarce”, a afirmat McKay, potrivit Movieweb.com.

În plus, scenariul ar urma să fie modificat radical, iar una dintre variantele discutate în această perioadă este despre o posibilă confruntare a lui Dracula cu inamicul său principal, Van Helsing. „Există alegeri pe care le-am făcut pentru a sugera că există o lume a vânătorilor de vampiri acolo. Nu ar fi un salt uriaș să sugerăm că Van Helsing ar fi încă acolo”, a menționat McKay.

Filmul Renfield a apărut în aprilie 2023 și ni-l prezintă pe Nicholas Hoult. Acesta intră în pielea lui Renfield, un servitor loial al lui Dracula, care încearcă să vadă dacă există viață în afara umbrei contelui. Deși existau așteptări mari de la acest film, a fost un eșec mare la box office. A avut încasări de doar 26 de milioane de dolari, la un buget de 65 de milioane de dolari.

Nicolas Cage, inspirat de tatăl său pentru a juca rolul lui Dracula

Într-un interviu acordat recent, Nicolas Cage a menționat că pasiunea pentru Dracula a pornit de la tatăl său, care a văzut o mulțime de filme cu acest conte. Unul dintre cele mai cunoscute este Dracula din 1931, în care rolul contelui a fost interpretat de Bela Lugosi. Un alt film pe care Cage și-l aduce aminte este Nosferatu the Vampyre.

„Este ca un om cu experiențe de viață. Dacă înlocuiești dependența de sânge cu oricare altă dependență, realizezi că este o problemă umană, una pe care mulți oameni o au. În plus, există și acest blestem al vieții veșnice. Mulți oameni ar spune că asta este ceva grozav, că și-ar dori să trăiască pentru totdeauna. Dar, de fapt, nu este ceva grozav, pentru că oamenii pe care îi iubești mor sau te părăsesc iar și iar. Se adună o mulțime de momente de adio terifiante”, a precizat Cage.

Cage are și o altă legătură cu Dracula – unchiul său, Francis Ford Coppola, a regizat un film despre legendarul personaj. Acesta s-a numit Dracula, iar rolul principal a fost interpretat de Gary Oldman.

Dracula, un personaj intens promovat în filme și jocuri de un secol

Cartea scrisă de Bram Stoker a inspirat ulterior numeroase filme și jocuri. De mai bine de un secol au apărut mai bine de 100 de filme despre Dracula. Printre cele mai populare sunt Nosferatu (1922) și Dracula (2000), însă constant apar producții noi, un exemplu fiind Renfield, care ar putea avea și o continuare, după cum a mărturisit regizorul McKay.

Dracula este un personaj care a inspirat și apariția a numeroase jocuri, titluri de top fiind Dracula 5: The Blood Legacy, Dracula Unleashed, Nosferatu the Vampyre și Van Helsing. Și cum povestea originală a lui Dracula este despre un univers mistic, cu magie, aceste elemente se potrivesc de minune și cu tematica sloturilor online. Utilizatorii care se distrează pe platforma de pacanele NetBet au la dispoziție mai multe jocuri inspirate din legenda lui Dracula. Cel mai cunoscut este slotul Darcula, dezvoltat de Stakelogic. Cu o grafică excelentă, slotul îi introduce pe utilizatori într-o atmosferă mistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.