DISTRIBUIŢI

În cadrul emisiunii „Jurnal Politic”, moderată de Alexandru Răducanu, de la Canal 33, fostul ministru de finanțe a oferit publicului vestea că fostul coleg de partid a devenit tată, din nou.

„Nu dau niciodată într-un om aflat aflat jos, la pământ. Cum nu am dat nici în Florin Cîțu, nu voi da nici în el. Domnul Ciolacu are o problemă și o problemă mare față de Viorica Dăncilă. Dânsul a plecat de la partid, dar așa cum am spus, din păcate, are niște tigăi care zăgăne în spatele domniei sale. Dar eu îi doresc tot binele din lume, mai ales acum că e din nou proaspăt tătic”, a precizat Eugen Teodorovici pentru Canal 33.

Cât despre un viitor botez, Teodorovici a oferit câteva informații și în acest sens, dar nu foarte multe:

„I-am urat tot binele din lume, dacă are un Dumnezeu… Uite, a fost acum la Papa, a fost și la Muntele Athos, cine știe! Nu știu unde ar mai putea merge? Poate în Tibet, cine știe! De un botez e posibil să auzim la un alt șef de partid, dar nu la domnul Ciolacu. Acum încă nu! Tot ce face face foarte bine mascat și asta înseamnă foarte mulți bani. Când ai un eveniment personal și dânsul are câteva… Domnul Ciolacu tot ce face e foarte bine mascat. Când ai un eveniment personal și dânsul are câteva la activ, și populația nu află, presa nu află înseamnă că s-au plătit multe, multe milioane de euro pentru a se ține sub capac!”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Informația că „Marcel e îndrăgostit de Sorina Docuz fosta nevastă a lui Robert Negoiță”, a apărut în vara anului 2021 în Ziarul de Cluj condus de jurnalistul Liviu Alexa devenit între timp și președinte al PSD Cluj. Alexa anunța vara trecută că „Marcel Ciolacu a fost la Mykonos, unde a fost surprins la o masă cu amanta sa actuală, Sorina Docuz, Bănicioiu și Ghiță.” Sorina Docuz are un copil cu Robert negoiță și a mai fost căsătorită și cu omul de afaceri Mădălin Stan cu care are o fetiță.

Citește și Șogoreală din bani publici: Negoiță îi dă bani fostului soț al fostei soții care acum e cu Ciolacu

3 ARII

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.