Home Lumea văzută de la București Cum vor deveni din nou domnișoare curvele din presă și societatea civilă

Cum vor deveni din nou domnișoare curvele din presă și societatea civilă

DISTRIBUIŢI

„Cine uită, nu merită!“ În '90, am pus împreună cu „huliganii“ anticomuniști din Piața Universității acest înscris al lui Iorga pe Arhitectură, botezată „Facultatea de Golani“, alături de o fotografie-gigant cu Iliescu și Ceaușescu. Vroiam ca românii să nu uite că morții noștri din decembrie au nevoie de dreptate, la fel ca și viii. După 20 de ani, bieții mucenici nu și-au găsit-o, iar noi nu ne-am făcut-o. Conspiratorii KGB și GRU de atunci, în frunte cu Brucan și Iliescu, s-au multiplicat sinistru, în mii de replici care au năpădit politica, presa și societatea așa-zis civilă și românească.
Campanie mai scabroasă ca asta chiar că n-a mai fost nicicând. Nici măcar primele „alegeri libere“ nenorocite, de dinainte de a ne lua ciomegele lui Ion Iliescu în cap, când se mințea poporul cu televizorul, unic, și prindeau celei mai stupide manipulări, parcă nu au fost la fel de sinistre precum cele de mai ieri. Mijloacele de intoxicare s-au perfecționat. Ce era băgat în cap minerilor ieri printr-o simplă întrerupere de emisie, azi este inoculat prin mii de picături chinezești otrăvite. Pipetele sunt tele-cyborgii post-comunismului, soldați fideli ai minciunii și ateismului, pretinși lideri de opinie polisați de păpușarii serviciilor antiromânești în două decenii de activitate. Urmașii demni ai criminalilor filo-sovietici Brucan și Iliescu.
Ca să fie mai clar: Silviu Brucan, agent sovietic dovedit, este cel care condamna elita României la moarte, începând cu 1945, din vârful Scânteii PCDR. Ion Iliescu, alt agent al URSS, poreclit Iliescu-KGB, închidea cercul crimelor sovietice comise asupra românilor timp de 45 de ani prin mascarada sângeroasă din decembrie 1989. Numai un orb, tâmp și surd nu poate vedea petele roșii de pe costumul de mii de euro al lui Mircea Geoană, urme lăsate de mâinile mânjite de sânge ale celui care îl ține în brațe, tartorul crimelor din decembrie, Ion Iliescu.
Și atunci, cum pot fi numiți „intelectualii susținători ai lui Mircea Geoană“, curvele din politică, prostituatele de presă și goarnele lor de împrăștiat minciuni pe bandă la televiziunile mogulilor „cu ștaif“, devalizatori ordinari ai bietei Românii?
Singur împotriva tuturor, Traian Băsescu nu s-a lăsat înfrânt de valul de ură cosmetizat deontologic, în „respect“ și „bun-simț“. Cu sprijinul a milioane de români anonimi, de la opincă la vlădică, Băsescu a reușit până la urmă să se opună uriașei mașinării de spălat creiere și suflete românești. Ce gâlmă li s-a pus în gât după ce au spart sute de milioane de euro ca să-l doboare, să ne doboare, și să ocupe, definitiv, România? Păpușarii turbează, monștrii procreatori de monștri supurează.
Dar să revin la Iorga. În 2000, un grup, „select“, de intelectuali „cu ștaif“ renunța la pretinsul anticomunism de paradă și, chipurile pentru a se opune lui Vadim Tudor, nume sonore, hiper-mediatizate în ciuda sărăciei sufletești – gen Patapievici, Pleșu și Liiceanu -, l-au susținut printr-un apel public, fără ezitare, pe responsabilul de crimele din decembrie 1989 și iunie 1990, „salvatorul neamului“ Ion Iliescu. S-a dovedit atunci cu prisosință că acest grup, de „dialog social“, înființat cu sprijinul agentului sovietic Silviu Brucan, și-a meritat investiția kominternistă. Dovada cea mai evidentă că sperietoarea Vadim Tudor era doar o creație a lui Ion Iliescu, stipendiată în anii '90 chiar de către finuțul Andrei Pleșu, atunci ministru FSN, prin semnătura lui Petre Roman, s-a văzut ieri, din nou, pe ecranul scos din „1984“ al Antenei 3, când „mâncătorul de unguri“ stătea colocvial – alături de „creștin-democratul“ Ciorbea și societarul în civil Pîrvulescu – la o devărsare de înjurături anti-Băsescu cu fostul prim-ministru fesenist, ex-“jidan“ pentru Vadim, acum „os de liberal“, de dragul lui Patriciu. Asta după ce și-a sinucis propriul partid, PRM, printr-o alianță contra naturii cu pretinșii dușmani declarați din UDMR. Nu e singurul: Crin Antonescu și-a dus la groapă bietul electorat liberal, ca să vadă foștii anticomuniști, mulți doar fripturiști, cum se răsucește ca o elice marele român I.C. Brătianu, bine tocat de „partenerii social-democrați“ cu secerile și ciocanele lor lucitoare. La care s-au mai adăugat și fantomele țărăniștilor.
În ciuda acestui masacru al moralei și memoriei înaintașilor, dintre toți „intelectualii“ care s-au scăldat bine-mersi în sângele din cada lui Iliescu, numai Caramitru s-a distanțat, solemn, de mizeria campaniei totale anti-România.
În 2000, după ce alegerile au trecut, oamenii au uitat. Aceleași personaje de can-can „anticomunist“, deontologi de serviciu, și-au pus apoi alte măști, au pătruns în alte încăperi. Ca și azi.
Și, pentru că „cine uită, nu merită“, cred că este obligatoriu să ținem minte numele celor care au fost vedetele intelectualismului, „personalitățile“ României, prostituatele cu ștaif care nu s-au simțit jenate să susțină mizer păpușa de paie a lui Iliescu-KGB, pătată de sângele românilor uciși în 1989 și 1990. Aceste personaje insidioase, adevărate curve ale presei și societății civile, nu au dreptul să devină din nou domnișoare. Numele de mai jos – doar câteva – sunt extrase din listele de susținători ai Coaliției ticăloșite reprezentate de Crin Antonescu și Mircea Geoană, prostănacii teleghidați ai lui Iliescu și ai mogulilor Patriciu, Vîntu și Voiculescu. Țineți-le minte.
Renata Weber, „tătica“ lor de la Fundația Soros. Vox Publica lui Vîntu și Alianțele lui pește prăjit coordonate de aceiași anti-creștini Cristian Pîrvulescu, îmbătrânitul în rele Mircea Toma, coruptul paznic la anti-corupție Victor Alistar și frustrata Alina Mungiu Pippidi. Andrei Pleșu și ciracii săi, gen Cioroianu, Cărtărescu, Liiceanu și Dinescu, aflați majoritar pe statul de plată al lui Patriciu. „Actorii ușori“ ai lui Vîntu în campania „Noi vrem respect“, Victor Rebengiuc și Dan Puric, „dame de companie“ la Realitatea TV. Plus: Mircea Diaconu, Maia Morgenstern și Dorel Vișan sau Ovidiu Lipan Țăndărică și Florin Chilian (trecut de la număratul termopanelor lui Năstase la îngânatul osanalelor pentru Geoană) alături de Dan Grigore, Adi Copilu' Minune și Lumința Anghel. „Derbedeii cu ștaif“ de pe lacul Snagov, Sorin Roșca Stănescu și Bogdan Chirieac. Succesorul lui Dumitru Tinu, Cristian Tudor Popescu. Incertul Emil Hurezeanu. Utecistul perpetuu Mihai Tatulici. Deontoloagele cu silicoane Oana Stancu și Adi Ursu. Fetele lu' tata, Alexandra Dinu și Oana  Roman. Falsificatorii istoriei Lucian Boia, Neagu Djuvara, Marius Oprea et comp. „Europa-liberiștii“ Mircea Carp și impostorul Radu Călin Cristea. Activista PCR, anti-creștina Smaranda Enache, copreședinte Liga Pro Europa. Vânduții Mihai Gheorghiu și Antonie Popescu, foști membri ai Ligii Studenților. Scriitorașii Alex Ștefănescu și Varujan Vosganian, vicepreședinte al Uniunii Scriitorilor. Profesorii de strâmbă-minți Aurora Liiceanu, Andrei Marga, Zoe Petre și alții, și alții, vreo 101 de dalmațieni, dar, cu voia dumneavostră, ultimul pe listă este… Eeeemil Coonstaaantineeescu!
Desigur, cu toții ar putea repeta gestul lui Caramitru. Dar ceva mă face să cred că vor prefera să-și coasă himenul decât să-și ceară iertare poporului român…

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.