DISTRIBUIȚI

Invitație de participare la procedura de achiziții pentru atribuirea contractului de prestare servicii de consultanță

Loc. Cogealac , jud. Constanta 17.08.2020

S.C. Miralexa Comercial S.R.L., cu sediul social în Com. Cogealac, strada Garii, nr.130,  jud. Constanta, cod 907070,  invită toți operatorii economici interesați să participe la procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de prestare servicii de consultanță în cadrul proiectului propus spre finanțare din fonduri europente cu titlul ”CRESTEREA COMPETITIVITATII LA S.C. MIRALEXA COMERCIAL  S.R.L. PRIN  ACHIZITIE DE UTILAJE SPECIFICE ” .

INFORMAȚII DESPRE PROCEDURĂ:

Obiectul: ”Achiziție servicii de consultanță” în vederea prestării de servicii de consultanţă la elaborarea cererii de finanțare şi a planului de afaceri, servicii de consultanţă în domeniul managementului execuţiei investiţiei sau administrarea contractului de execuţie (managementul de proiect) și prestarea serviciilor de consultanţă la elaborarea, organizarea și derularea procedurilor de achiziţii, prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de Investiții POR 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor;

Locul de furnizare al contractului: la punctul de lucru al beneficiarului (oras Ovidiu,  jud. Constanta ) și la sediul furnizorului.

Tipul și durata contractului: Contract  prestări servicii de consultanță cu o durată de 36 luni;

Valoarea estimată: 557.750 Lei fără TVA.

Ajustarea prețului contractului: preţul ofertei este ferm, nu se acceptă actualizarea preţului contractului. Nu se acceptă oferte alternative;

Mijloace de comunicare a ofertelor: prin poştă/curier rapid sau prin depunere directă la sediul S.C.  Miralexa comercial S.R.L., identificat la adresa: Com. Cogealac, strada Garii, nr.130 , jud. Constanta, cod 907070.

Data și ora limită de depunere a ofertei: 01.09.2020, ora 9:00

Data și ora deschiderii ofertelor: 01.09.2020, ora 09:30 la sediul achizitorului

Cursul de referință leu/euro aplicabil: BNR valabil în data 17.08.2020 (1 euro = 4,8344 lei);

Limba de redactare a ofertei: română.

NU SE VOR ACCEPTA OFERTE VAGI, GENERICE SAU NECONFORME!

Detalii suplimentare precum și specificațiile tehnice le puteți obține de la:

Persoană contact: Alexa Luminta , administrator al  SC Miralexa Comercial  SRL

Tel: 0769.639.891   ; E-mail: miracoms@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.