Acasă Monden Actorul Sam Worthington, arestat pentru agresarea unui fotograf

Actorul Sam Worthington, arestat pentru agresarea unui fotograf

DISTRIBUIȚI

A devenit faimos odată cu lansarea filmului „Avatar“, film ce i-a permis să joace rolul principal, interpretându-l pe Jake Sully, un tânăr paraplegic care trebuie să-i ia locul fratelui decedat de curând, într-un proiect ce se desfășura pe o altă planetă. Din 2009, când s-a lansat „Avatar“, Sam Worthington s-a axat pe cariera sa, care a cunoscut culmi nebănuite, interpretarea sa din „Avatar“ propulsându-l în lumea hollywoodiană peste noapte. S-a ținut departe de scandaluri și întotdeauna și-a ținut viața privată departea de lumina aparatelor de fotografiat ale paparazzilor. Asta până în weekend-ul ce tocmai a trecut. Duminică seară, actorul a fost arestat și pus sub acuzare, din cauza faptului că a agresat un fotograf, în Manhattan, New York. Anunțul a fost făcut chiar de poliția americană. Cel care a depus plângere se numește Sheng Li, de profesie fotograf, a fost și el arestat și acuzat de agresiune, hărțuire și periclitarea vieții unei persoane.
Pe numele actorului, în vârstă de 37 de ani, a fost emis un ordin judecătoresc care îl obligă pe starul hollywoodian să se prezinte în fața unui tribunal, la sfârșitul acestei luni.
Incidentul a pornit de la faptul că fotograful a lovit-o pe cea care îl acompania pe Sam Worthington, o tânără în vârstă de 26 de ani, al cărei nume nu a fost dezvăluit. Sam Worthington l-a pocnit, la dândul lui pe fotograf, dorind a fi un gentleman. Dacă actorul a fost eliberat după ce a dat declarațiile necesare și a plătit o amendă pentru deranjarea liniștii publice, fotograful a rămas în arest, conform purtătorului de cuvânt al poliției New York.
San Wothington s-a născut în comitatul Surrey, din Marea Britanie și a crescut în Australia. A devenit cunoscut odată cu jucarea roului lui Jake Sully din „Avatar“ (2009), dar a putut fi văzut și în „Terminator salvation“ (2009) sau în „Clash of the titans“ (2010) și a anunțat la sfârșitul anului trecut că îl va juca în continuare pe Jake Sully în cele trei continuări ale filmului „Avatar“, în regia lui James Cameron. Nu a fost niciodată căsătorit. În prezent, atât el și iubita sa actuală, modelul Lara Bingle, au anunțat oficial că formează un cuplu, confirmând astfel zvonurile ce circulau de ceva vreme.

Andreea Sîmbotin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.