Acasă Monden Amy Winehouse vrea să își părăsească soțul abia ieșit din închisoare

Amy Winehouse vrea să își părăsească soțul abia ieșit din închisoare

DISTRIBUIȚI

Pe lângă numeroasele probleme de sănătate pe care le are, între două vizite la spital, cântăreața Amy Winehouse se pregătește și de un divorț. Nici nu a ieșit bine din închisoare soțul ei, Blake Fielder-Civil, că solista și-a consultat avocații, pentru a afla cum poate scăpa de acesta. Chiar la câteva ore după ce partenerul ei de viață a fost eliberat, vedeta și-a rugat familia să vorbească cu un consultant juridic.
De altfel, tabloidele britanice au lansat ipoteza unei posibile despărțiri a celor doi încă de a doua zi după ce Blake a ieșit de la "răcoare", văzând că Amy nu a fost prezentă în fața închisorii Edmonds Hill din Suffolk pentru a-și întâmpina soțul.
Se pare că Amy a început să-și facă griji cu privire la propria avere, după ce Fielder Civil a cerut ca ea să-i plătească taxele de reabilitare, în valoare de 30.000 de lire sterline. Cântăreața crede că iubitul ei soț este interesat doar de banii ei și că vrea să pună mână pe o parte consistentă din cele zece milioane de lire sterline pe care le-a adunat în cont. "Amy se teme că Blake este interesat doar de banii ei. Însă avocații spun că bărbatul are slabe șanse să pună mâna pe o avere uriașă", a declarat o sursă apropiată vedetei.
Câștigătoarea Brit Awards a refuzat și să îl vadă pe soțul ei, mai ales că acesta a fost obligat de către judecătorii britanici să se interneze într-un centru de dezintoxicare imediat după ce a fost eliberat. Blake Fielder-Civil nu se aștepta ca Amy, care până de curând nu avea ochi decât pentru el, să-l ignore total, așa că a asaltat-o pe vedetă cu telefoane implorând-o disperat să se vadă. Numai că vedeta nu s-a lăsat înduplecată. "S-a săturat de minciunile soțului ei și simte că este nesincer și manipulativ. Ea a întors pagina. Dacă înainte ea sorbea orice cuvânt al lui Blake, acum el trebuie să lupte pentru a-i câștiga atenția. El a crezut că va reintra în viața lui Amy și vor continua de acolo de unde au rămas. A avut un șoc uriaș", a povestit presei britanice un apropiat al cântăreței.
Cel care a avut grijă să-i deschidă ochii lui Amy în privința lui Blake se pare că a fost chiar tatăl ei, Mitch. Acesta ar fi constrâns-o pe vedetă să pună capăt căsniciei cu soțul ei, care a petrecut 27 de luni în închisoare și se pare că a și reușit. Amy s-a îndepărtat de Blake în ultimele luni petrecute de acesta în detenție și nu a mai mers nici să-l viziteze, vorbind cu acesta doar ocazional, la telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.