Acasă Monden Angelina Jolie și Heath Ledger, cei mai populari actori

Angelina Jolie și Heath Ledger, cei mai populari actori

DISTRIBUIȚI

Titlul de cei mai populari actori ai anului 2008 le-a revenit Angelinei Jolie și lui Heath Ledger, după ce o statistică efectuată de site-ul Yahoo a arătat că numele celor doi au fost cele mai căutate de acest an de la secțiunea de filme a site-ului. Angelina, care, în ultima perioadă, pe lângă "meseria" de a crește șase copii și-a făcut timp pentru a filma în "Wanted", "Chalenging" sau pentru a-și împrumuta vocea pentru pelicula de animație "Kung Fu Panda", a reușit, cu tot programul încărcat, să obțină și o nominalizare la Globurile de Aur pentru prestația actoricească din acest an. Atât filmele în care a jucat recent, cât și nașterea celor doi gemeni ceva mai devreme în an au clasat-o, din prisma interesului fanilor, în capul listei actorilor populari ai momentului.
Dacă Angelina este totuși o figură obișnuită la categoria actori populari, printre actorii bărbați, regretatul Heath Ledger a fost cel care i-a interesat cel mai mult pe fani. Rolul jokerului pe care l-a jucat în "Batman – The Dark Knight" a creat adevărate controverse printre critici, dar i-a adus în același timp și o nominalizare la Globurile de Aur. Puțin cam târziu, însă, pentru Heath, care a murit în luna ianuarie în urma unei supradoze.
Angelina și Heath nu au fost singurele nume mari "cerute" de fani pe site-ul Yahoo! Printre actrițe, cele care au mai generat un număr mare de căutări au fost Jessica Alba, Nicole Kidman, Jeniffer Lopez, dar și nume care au mai puțin de-a face cu filmul, ci mai degrabă cu scandalurile pe care le provoacă: Lindsay Lohan sau chiar Paris Hilton, care nici nu ar avea ce căuta la secțiunea actori, din moment ce talentul actoricesc îi lipsește cu desăvârșire. Printre actorii bărbați însă, numele din top au fost și cele deja consacrate: Brad Pitt, Tom Cruise, Leonardo di Caprio, Nicholas Cage sau Johnny Depp, care tronează frumos pe locul 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.