Acasă Monden Dan Negru, invitat special la -Fast Food-

Dan Negru, invitat special la -Fast Food-

DISTRIBUIȚI

O noua productie de divertisment va debuta asta-seara, de la ora 22.30, la Antena1. -Fast Food- este un sitcom care prezinta, intr-o maniera umoristica, aventurile a sase tineri frumosi si dotati cu mult simt al umorului, angajati ai unui restaurant fast-food dintr-un Mall.

Echipa care isi propune sa aduca rasul in casele telespectatorilor de luni pana joi este formata din: Laura – ingenua naiva (Alina Crisan, componenta a trupei ASIA), Andreea – baietoasa cinica si bataioasa (Sorana Mohamad, si ea componenta a trupei ASIA), Desiree – fata -cool-, practica si comunicativa, dar cu vise mari (Beatrice Peter, actrita la Teatrul de Comedie), Alex – rebelul smecher, pus pe sotii si innebunit dupa femei (Alin Rosu), David – baiatul bun si timid (Adrian Nartea) si Sergiu – seful incapabil, misogin si dictatorial pe care il urasc toti, tinta glumelor si a farselor intregului grup (Edgar Nistor). In apropierea fast-food-ului isi are salonul si personajul numit Jean (Liviu Varciu), un fost politist transformat in frizer intreprinzator, care ii da consultatii -competente- lui Sergiu, iremediabil indragostit in taina de o avocata (Cosmina Pasarin) care nici nu-l baga in seama.

Fiecare episod va avea un invitat special, primul fiind Dan Negru, a carui legendara -generozitate- e luata peste picior de trupa de la fast-food.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.