Acasă Monden -Die Another Day-, pe primul loc in box-office-ul din Romania

-Die Another Day-, pe primul loc in box-office-ul din Romania

DISTRIBUIȚI

Ultimul film din seria James Bond, -Sa nu mori azi- (Die Another Day) se afla, in primul week-end de rulare in cinematografele din Romania, pe primul loc in ceea ce priveste numarul de spectatori, rezulta din clasamentul intocmit de agentia Champions.

Aventurile lui Pierce Brosnan si ale partenerei sale din film, Halle Berry, au atras, in cele noua cinematografe unde a rulat filmul, in week-end-ul 24-26 ianuarie, aproape 21.500 de spectatori. Acestia au cumparat pentru a intra la film bilete in valoare totala de 36.443 de dolari.

Pe pozitia a doua se afla filmul de actiune -Sunt spion–(I spy), aflat in a doua saptamana de rulare, cu peste 34.000 de spectatori.

Locul al treilea este ocupat de -Harry Potter si Camera Secretelor-, care se tine bine, chiar daca se afla deja in cea de-a cincea saptamana de rulare.

Primul film romanesc din clasamentul alcatuit de firma Champions este filmul produs de Media Pro Pictures, -Furia-, care se afla pe locul al VII-lea. Filmul, regizat de tanarul Radu Muntean, ii are ca actori principali pe Dragos Bucur si pe Dorina Chiriac.

Cel de-al doilea film romanesc (si ultimul!) din clasamentul de 25 este -Vlad Nemuritorul-, pe locul 21, care in cele noua saptamani de rulare a atras circa 23.000 de spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.