Acasă Monden Jane Fonda: „Mai am puțin de trăit”

Jane Fonda: „Mai am puțin de trăit”

DISTRIBUIȚI

Jane Fonda a reușit să șocheze zilele trecute, când a anunțat printr-o postare făcută de însăși actrița pe blogul ei personal, chintesența emsajului fiind una șocanmt de dureroasă: „Mai am puțin de trăit“. Imediat cum lumea a citit această postare a început să murmure fel de fel de teorii, probabilități, să construiască scenarii cu privire la starea de sănătate a actriței. Per ansamblu mesajul ei către toată lumea spune că „în ultima vreme am început să plâng tot mai frecvent și mi-am dat seama că are de-a face cu vârsta. Am devenit conștientă de faptul că mai am doar puțin timp de trăit, că tot ceea ce a fost mai frumos a trecut și că fiecare clipă este foarte prețioasă“, scrie Jane Fonda pe blogul ei. „Odată cu vârsta am devenit capabilă să apreciez frumusețea lucrurilor mărunte, într-un mod pe care nu știam să-l fac atunci când eram tânără. Simt că fac parte din tot ceea ce mă înconjoară. Sunt foarte sensibilă la bucuriile și necazurile oamenilor. Sufăr pentru copiii chinuiți ai lumii, pentru urșii polari, pentru elefanți, pentru fluturii Monahi, pentru delfini, gorile și cimpanzei“, adaugă actrița în postarea sa. Să fie un început de depresie? Sau un puseu de panică, dată fiind vârsta actriței, care anul acesta împlinește 76 de ani?
Jane Fonda provine dintr-o familie de actori, fiind fiic marelui Hendry Fonda. Pe numele ei real  Lady Jayne Seymour Fonda, actrița s-a născut la data de 21 decembrie 1937, la New York. Meseria der actor i-a făcut cu ochiul începând cu anul 1954, când a apărut într-un show alături de tatăl ei, „The country girl“. Dar a început să se facă remarcată în lumea hollywoodiană abia în 1965, după ce a interpretat-o pe Cat Ballou, în filmul cu același nume. Alte filme dde renume în care a putut fi văzută sunt „Barbarella“, „Klute“, „The blue bird“. La începutul anilor '90, Jane Fonda își anunța retragerea din lumina reflectoarelor, după o activitate de aproximativ 30 de ani. Totuși, în 2005 revenea în atenția publicului în comedia romantică „Monster in Law“, alături de Jennifer Lopez și Michael Vartan. După această apariție, actrița a decis să-și continue cariera și cu alte proiecte filmografice. Pe plan personal, Jane Fonda a vut o viață relativ agitată. În 1965 s-a căsătorit pentru prima dată, cu Roger Vadim. Cei doi au o fată, Vanessa, născută în 1968. În 1973 actrița divorța de soțul ei ca apoi să se căsătorească, în același an, cu activistul Tom tom Hayden. Tot în 1973 se năștea și fiul lor,  Troy O'Donovan Hayden. Cei doi soți, pe lângă fiul lor natural, au decis să adopte , neoficial, o tânără de orginine afro-americană, Lulu. În 1990 cei doi și-au anunțat divorțul. La scurt timp după divorț, în 1991 mai precis, Jane Fonda se căsătorea cu fondatorul postului de televiziune CNN, Ted Turner. Nici cu acesta nu a rezistat căsnicia, cei doio divorțând în 2001. În 2010, Jane Fonda a fost diagnosticată cu cancer mamar dar a ieșit învingătoare din această bătălie.
În prezent actrița îl are alături de ea pe Richard Perry, care îi este companion de viață încă din 2009, dar până în prezent cei doi au ales să fie companioni de viață cu acte-n regulă.
De curând, Jen Fonda a pozat pentru noua campanie publicitară  L'Oreal Paris, unde le-a eclipsat mai tinerele sale colege, cum ar fi Eva Longoria (38 de ani), Julianne Moore (52 de ani) sau Freid Pinto (28 de ani).

Andreea Sîmbotin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.