Acasă Monden Monica Dascălu a fost votată cea mai sexy știristă TV

Monica Dascălu a fost votată cea mai sexy știristă TV

DISTRIBUIȚI

Dacă săptămânile trecute ne-am obișnuit cu lupta acerbă dintre frumoasele show-biz-ului românesc, iată că, de această dată, sondajul prin care a fost desemnată cea mai frumoasă prezentatoare a știrilor de televiziune nu a adus o concurență dură pentru plimul loc. Cititorii site-ului www.vdtonline.ro au votat în proporție de 21,65% pentru Monica Dascălu.
Superbii ochi albaștri ai prezentatoarei „știrilor însângerate“ i-au făcut pe toți să uite de conținutul deloc apetisant al buletinului pe care îl prezintă la PRO TV. Vedeta născută în Zodia Berbecului acum 31 de ani și transplantată din Târgu Mureș la București în urmă cu mai bine de un deceniu a dovedit din plin că lumea nu se plictisește să vadă o față frumoasă la buletinul de știri.
Intrată în televiziune încă de când era în anul II la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, i-a trebuit doar un an la stația locală pentru a-și convinge șefii că merită mai mult. A urmat transplantarea în București și consacrarea. Acum, Monica Dascălu a dovedit că eforturile ei nu au fost zadarnice: este iubită și admirată de români. Ce și-ar mai putea dori? Poate o familie, dar are timp și pentru așa ceva. Doar să vrea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.