Acasă Monden Trupa Body&Soul a reînviat: băieții se întorc la muzică după trei ani

Trupa Body&Soul a reînviat: băieții se întorc la muzică după trei ani

DISTRIBUIȚI

Cine nu își mai amintește versurile „Ochii văd, inima cere, Peste tot numai plăcere/ Te transformi trepat-treptat, Din normal în obsedat“, care răsunau vara din boxe la mare?
Trupa Body&Soul a fost una dintre cele mai cunoscute în anii 2000, membrii formației scoțånd la vremea respectivă hit după hit, printre care și celebrul „Superfemei“. Băieții s-au despărțit în 2008, iar după o pauză mai lungă au decis să revină pe piața muzicală romånească în formula de patru, cu care au plecat la drum în 1997. George, Bogdan, Laurențiu și Florin nu au stat degeaba în tot acest timp și revin cu un  nou single, intitulat „Move it Baby“. Noul lor hit are toate ingredientele pentru a sparge topurile, fiind adaptat la un sound nou și modern.
„Lăsånd modestia la o parte, Body&Soul a avut tot timpul publicul alături, lucru pentru care le mulțumim. Ne așteptăm să îi surprindem plăcut cu revenirea în formula de patru și cu noul single. Piesa este compusă în totalitate de Body&Soul și lucrăm cu echipa Body&Soul Production“, au spus membrii trupei, potrivit adpm.ro.
În anul 2008, Body&Soul, în formula de trei, a ieșit de pe piața muzicală. George a luat însă inițiativa, iar trupa și-a propus să revină la formula inițială de patru membri. Băieții au muncit la mai multe piese și vor să țintească publicul larg, indiferent de vårstă.
„Avem deja un număr de piese pe care suntem nerăbdători să le scoatem în lumina reflectoarelor. Stilul Body&Soul va fi unul cu amprentă personală, adaptat prezentului. Niciodată nu am avut un public țintă, tot timpul ne-am propus ca muzica noastră să placă indiferent de vårstă“, au declarat George, Bogdan, Laurențiu și Florin, care se arată optimiști cu privire la revenirea lor.
În tot timpul cåt au lipsit de pe piața muzicală, membrii trupei Body&Soul s-au ocupat de afacerile personale, iar unii dintre ei și-au întemeiat familii și au deja copii.

Georgiana Moroșan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.