Acasă Monden Vecinii nostri sunt campioni mondiali la sex!

Vecinii nostri sunt campioni mondiali la sex!

DISTRIBUIȚI

Ieri, majoritatea posturilor de televiziune au anuntat ca vacanta de Craciun de anul trecut a fost extrem de productiva din punctul de vedere al natalitatii, romanii profitand din plin pentru a se ocupa de placerile trupesti, rezultatele fiind vizibile acum, cand maternitatile sunt pline de nou-nascuti.

-Ooops, suntem niste adevarate masini sexuale, ne reproducem, in sfarsit, dupa atatia ani de scadere a natalitatii- – mi-am spus in gand, insa aceasta mandrie nu s-a pastrat in momentul in care am vazut rezultatele ultimului studiu mondial care trateaza performantele sexuale ale locuitorilor planetei, unde Romania nici macar nu apare – si asta si din cauza faptului ca stam foarte prost la capitolul educatie contraceptiva.

Ei bine, rezultatele acestui studiu efectuat de producatorii de prezervative arata ca primele trei pozitii sunt ocupate de vecinii nostri unguri, bulgari si rusi, fiind urmati de iugoslavi, croati si cehi.

Din punctul de vedere al numarului raporturilor sexuale anuale, situatia mondiala s-a schimbat, iar mitul -loverilor- lumii, francezii, a fost spart de unguri, care inregistreaza, in medie, 152 de raporturi sexuale pe an, francezii -scufundandu-se- pe locul cinci al clasamentului, cu doar 144 de raporturi.

Bulgarii si rusii s-au situat foarte aproape de unguri, cu 151 si, respectiv, 150 de raporturi sexuale anual.

In mod surprinzator latinii, care sunt considerati -sarea si piperul- sexului mondial, au dezamagit, spaniolii inregistrand 127 de raporturi sexuale anual, iar italienii – 119, fiind sub media generala a raporturilor sexuale de pe glob, care este de 127, in scadere fata de cea a anului trecut (139).

Americanii, care acum cativa ani erau lideri, se afla si ei sub media generala, cu 118 raporturi sexuale anual, in timp ce pe ultimul loc din cele 34 de tari care au fost studiate se afla locuitorii din Singapore, cu doar 96 de raporturi sexuale pe an.

Acelasi studiu mai arata ca aproape 50% din femeile chestionate au recunoscut ca mimeaza orgasmul.

In regiunea Australia – Noua Zeelanda, doi din trei subiecti ai studiului au recunoscut ca au avut cel putin o aventura de o noapte, 13% au recunoscut ca au intretinut raporturi sexuale cu partenerul celui mai bun prieten, 5% s-au culcat cu seful, iar 13% s-au culcat cu o persoana de acelasi sex. De altfel, australienii si americanii sunt lideri mondiali din punctul de vedere al raporturilor sexuale cu persoane de acelasi sex.

Statisticile arata ca barbatii sunt mai activi sexual decat femeile, raportul fiind de 102 la 91. Tot barbatii sustin o medie de 10,7 parteneri anual, in timp ce femeile au doar 4,6.

Atlasul comportamentului sexual

Da, exista si asa ceva si a fost publicat in anul 2000. Atunci existau 120 milioane de acte sexuale pe zi in lume, rezultand 910.000 de conceptii.

Durata unui raport sexual era impartita astfel: in Marea Britanie – 21 de minute, Germania – 17 minute, Italia – 14 minute, Thailanda – 10 minute, lideri la acea vreme fiind considerati brazilienii, cu o durata medie de 30 de minute, chiar daca 44% din femeile braziliene au recunoscut ca mimeaza orgasmul.

Pierderea virginitatii a avut un spatiu generos in atlasul comportamentului sexual al oamenilor, cifrele fiind extrem de interesante: fetele irlandeze isi pierd virginitatea la 16 ani, cu un an mai devreme decat suedezele si cu doi decat britanicele, in timp ce in tari precum Kazahstan, Thailanda, Ecuador sau Filipine, femeile isi pierd virginitatea dupa 20 de ani.

In majoritatea tarilor din Asia, sub 10% din femeile pana in 20 de ani au avut un contact sexual inainte de casatorie, in timp ce nemtoaicele si britanicele -stau bine-, cu 70%.

Industria sexului a inregistrat, de asemenea, cresteri spectaculoase in ultimii ani: Thailanda castiga circa 25 miliarde de dolari din sex, avand circa 200.000 de prostituate minore inregistrate oficial, insa Statele Unite si Brazilia domina acest top cu 300.000 si, respectiv, 600.000 de prostituate minore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.