Acasă Opinii Lasati politica sa strice prietenii!

Lasati politica sa strice prietenii!

DISTRIBUIȚI

Citesc des tot felul de comentarii si indemnuri la tinerea politicii departe de viata si relatiile personale, sa nu lasam politica sa strice prietenii, ca simpatiile politice perverse sau activismul cuiva sa sa nu afecteze o relatie de care te-ai bucurat ani sau zeci de ani pana atunci.

Serios? Sa mai ramai prieten cu cineva care voteaza cu unii despre care stii, si toti stiu, ca au omorat oameni cu buna stiinta, ca au furat tot timpul, ca sunt acolo unde sunt pentru exact acest motiv, ca sa fure, ca daca nu ar fi facut ce au facut, nu numai constienti de consecinte, ci chiar cu intentie, si maica-mea si taica-meu ar mai fi trait cativa ani buni daca ei ar fi facut ceea ce stiau bine ca trebuiau sa faca, de pilda?

Eu nu mai raman. Si asta in secunda in care am aflat, fara sa mai pun vreo intrebare sau sa cer vreun argument. George, adevarul e intotdeauna la mijloc, stii si tu… Pardon? Pe langa ca esti pervers, mai esti si prost! (asta o spun in gand, de cele mai multe ori). Adevarul e exact acolo unde este, nu unde il pui tu cu cursorul. Daca e intr-un capat, acolo ramane pana cand se schimba ceva fundamental. Ceva ce tine de Adevar, nu de interesul sau de inteligenta ta.

Bunul meu prieten H face la fel. George, cum dadeam peste cate unul din asta printre prietenii mei sau cunostintele mele, intrerupeam definitiv orice contact cu el, ii stergeam si e-mailul sau numarul din telefon. Dar nu mai pot, sunt prea multi. Acum le pastrez unora datele de contact, totusi, le raspund la telefon daca ma suna, mai discutam una-alta de business sau alte chestii functionale, insa tot sila imi face cand imi aduc aminte. Si presupun ca o parte dintre ei inca cred ca sunt prietenul lor…

Si o intrebare cu raspunsuri scurte si la obiect: Continuarea la georgebutunoiu.ro

GEORGE BUTUNOIU este unul dintre cei mai importanți experți în recrutare din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.